DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ŞEHİTLERİMİZİN HESABI MUTLAKA VERİLMELİ

ŞEHİTLERİMİZİN HESABI MUTLAKA VERİLMELİ

CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri,

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri dün gazetemizi ziyaret ederek ülkemizde yaşanan terör olayları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İşeri, “Ülkemizin ciddi, istihbarat sorunu olduğu ortada”

Başkan İşeri, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Bu ülkenin siyasi, sosyal, ekonomik ve insani olumsuzluklarından siyasi bir çıkar beklemek vatana ihanet olur. Ülke hepimizin aynı gemideyiz, batarken hepimiz batacağız.

“Ben bir vatandaş olarak benim can ve mal güvenliğimden sorumlu olan hükümettir”

Başkan İşeri, açıklamalarının devamında şu sözleri söyledi: “Ülkenin ciddi, istihbarat ve güvenlik açığı olduğu ortada. Bugüne kadar PKK’nın tolere edildiğini biz değil, dönemin Başbakanı şimdiki Cumhurbaşkanı ifade etti. Habur’da çadır mahkemeleri, Dolmabahçe’deki görüşmeler tüm komşularla dargınlıklar, kırılganlıklar bunların hepsini dikkate aldığımızda terörde bugün gelinen noktayı izah etmeyi yeterli olur. Eğer komşu ülkelerimizde diplomasimiz devam etmiş olsaydı, barış içerisinde olsaydık sınırlarda bu denli yolgeçen hanına dönmezdi. Artık ülkeyi yönetenler çıkıp hata yaptıklarını lütfen ifade etsinler. Olabilir, hata yapılabilir. Genel Başkanımızın defalarca ‘Güneydoğu sorununu, terör sorununu birlikte çözelim’ çağrısına bugüne kadar hükümetten herhangi bir adım atılmadı. Ne olur, mesele ülke meselesi ise ulusumuzun çıkarları ise niçin bizimle birlikte bir sorumluluk almaktan kaçınıyorlar. İnsanlar hata yapabilirler, hatadan dönmekte bir erdemliktir. Önemli olan mecliste grubu bulunan tüm siyasi partileri, tüm terör belasının ortadan kaldırılması için birlikte sorumluluk üstlenilmesi yönünde gerekeni olan iktidar partisidir. Ben ne yaparsam doğrudur mantığıyla hareket etmenin ülkeyi iyiye götürmediği alenen görülmektedir. Ben bir vatandaş olarak benim can ve mal güvenliğimden sorumlu olan hükümettir. Eğer bunu sağlayamıyorsa o zaman bir yönetim acziyeti içerisindedir. Ya bunu sağlamalı ya da Avrupa ülkelerinin birçoğunda yaşadığımız ve örneklerini gördüğümüz şekilde istifa etmelidir. Başka türlü terör belasının önüne geçilmesi mümkün değildir. Güvenlik zafiyeti yok deniliyor. O zaman zafiyet vatandaşların seyahat etmesi mi ya da bir garibanın çalışması mı zafiyet.”

1.sayfaya

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.