DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

SENDİKALAR BİRLİK OLMALI

SENDİKALAR BİRLİK OLMALI

SİME-SEN Kocaeli Şubesi iftar programını Gölcük’te gerçekleştirdi

Sivil Memurlar Sendikası (SİME-SEN) Kocaeli Şubesi Başkanı Hasan Hüseyin Hoyur ve Yönetimi geçtiğimiz akşam ilçemizde Polat Kardeşler Kebap Salonu’nda sendika üyelerine yönelik iftar yemeği verdi. İftar programına katılım oldukça yoğun oldu.

Hoyur, “Çok seslilik biz sendikalara fayda sağlamıyor”

Sendikal anlamda çalışmalarıyla üyelerinin yüzünü güldüren ve üyelerinin hak arama mücadelesini en iyi şekilde yürüten Sivil Memurlar Sendikası Kocaeli Şubesi geçtiğimiz akşam ilçemizde iftar yemeğinde buluştu. Sendika Başkanı Hasan Hüseyin Hoyur ve Yönetimi tarafından gerçekleştirilen iftar yemeği Polat Kardeşler Kebap Salonunda yapıldı. Sendikanın iftar yemeğine katılım oldukça yoğun olurken, Başkan Hoyur, iftar yemeklerine katılım sağlayan üyelerine teşekkür etti. İftar programında oruçlar dualarla açılırken, iftar sonrası Sendika Kocaeli Şubesi Başkanı Hasan Hüseyin Hoyur, şu konuşmayı yaptı: “Öncelikle bugün iftar programımıza katılım sağlayan siz değerli sendika üyelerimize teşekkür ediyoruz. SİME-SEN ailesi olarak bizler çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Bizim tek amacımız siz üyelerimizin sorunlarını yetkili mercilere taşıyıp, sorunları çözmektir. Fakat sendikacılık anlamında Kocaeli bölgesinde kurum içinde maarif sendikaların varlığı TSK içerisinde 4 farklı isim altında sendika olması bizi yoruyor. Sendikaların birbirine çamur atmaları ne yazık ki bizlere sıkıntı yaşatıyor. Sendikal çalışmalarda birlik olması şarttır. İster Savdes-Sen olsun, ister Sime-Sen olsun bizim ortak bir tek gayemiz var o da üyelerimizin sorunlarını çözmek. Bu yüzden sendikalar birlik olmalı. Bizler Savdes-Sen başkanı ile yaptığımız görüşme sonrasında mutabık kaldık. 2 gün sonra bize ‘Sime-Sen’den istifa edin, Savdes-Sen’e üye olun’ dediler. Sendikalar arasında tek ses olmadıkça sorunlar ne yazık ki büyüyor. Bu yüzden de istediğimiz verimi alamıyoruz. Hep birlikte olmalı, sorunlarımızı çözme konusunda kararlı olmalıyız” dedi.İftar yemeğinde sendika üyeleri birbirleri ile sohbet etme fırsatı buldu. İftar programı çekilen fotoğraflar ve içilen çayların ardından son buldu.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.