DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

74 YAŞINDA BAHRİYELİ OLDU

74 YAŞINDA BAHRİYELİ OLDU

Donanma’da yaşlılar haftası kutlandı

Yaşlılar Haftası kapsamında 25 Mart 2016 tarihinde Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele ve Donanma Komutanlığında görevli personel ve ailelerinin iştirakiyle Gölcük Huzurevi ziyaret edildi. Huzurevi sakinlerinden Makine Mühendisi 74 yaşındaki Aziz Akarsu beyaz denizci üniformasını çok sevdiğini belirterek, “Bahriyeli olmak ve beyaz denizci üniforması giymek 50 senelik hayalimdir’’ dedi.

AKARSU, “50 YILLIK HAYALİM GERÇEK OLDU”

Donanma Komutanlığınca, bu büyüğümüzün ifade ettiği hayalini gerçekleştirmek maksadıyla gerekli hazırlıklar yapılmış ve 19 Haziran 2016 Babalar Günü’nde kendisi Harp Filosu Komutanlığı bağlısı bir fırkateynde ağırlanmıştır. Aziz Akarsu’ya beyaz deniz subayı üniforması giydirilerek, Kuzey Görev Grup Komutanı Tuğamiral Ayhan Bay ev sahipliğinde, Poyraz Limanında bulunan Deniz Kurmay Yarbay M.Savaş Bilican Komutasındaki TCG Turgutreis Fırkateyni gezdirilmiş, geminin imkan ve kabiliyetleri hakkında bilgi verilmiş ve gemide yaşam, kısa bir süreliğine de olsa hissettirildi.

“BANA BU HAYALİ YAŞATAN ŞANLI TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ’NE SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Faaliyeti müteakip Aziz Akarsu yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Yaşım 74, makine mühendisiyim, huzur evine ziyarete gelen Donanma Komutanıma; bahriyeli olmak ve beyaz denizci üniforması giymeyi çok istedim, tam 50 senelik hayalimdi, hatta öyle ki o elbise kefenim olsun, kabrime bile koysunlar bu kadar seviyorum demiştim. 74 yaşında, bu babalar gününde bu hayalim gerçekleşti, çok mutlu oldum. Bana bu mutlu günü yaşatan Komutanlarıma, subay, astsubaylarıma, erbaş/erlere kadar herkese, tüm personele buradan sonsuz teşekkür ederim, huzur evi yaşlısı olarak beni onurlandırdınız” ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

(3) (5) (6) 1. sayfaya (1) (2)

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.