DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AHŞAP HEYKEL SEMPOZYUMU’NDA SONA DOĞRU

AHŞAP HEYKEL SEMPOZYUMU’NDA SONA DOĞRU

Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve Kocaeli Üniversitesi’nin birlikte yürüttüğü “Gölcük Vizyon 2023” projesi kapsamında 23.Uluslararası Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu’nda sergilenecek eserler ortaya çıkmaya başladı.

Bu çalışmalarda proje ortakları ve yerli ve yabancı sanatçılar büyük emek harcıyorlar

23.Uluslararası Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu tüm hızı ile devam ediyor. Başarı ile devam eden Ahşap Heykel Sempozyumu bu yıl da aynı başarı ve tempoda devam ediyor. Gölcük Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi ve Gölcük Kent Konseyi işletimi ile yine uluslararası bir etkinliğe imza atmış, üç yerli, üç yabancı sanatçı çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Sanatçıların ödülleri finalde takdim edilerek, ortaya çıkan eserlerin sergisi yapılacaktır. Bu çalışmalarda proje ortakları ve yerli ve yabancı sanatçılar büyük emek harcıyorlar.

Ellibeş, “Gölcük Belediyemiz, Kocaeli Üniversitemiz ve Gölcük Kent Konseyimiz işletimi ile yine uluslararası bir etkinliğe imza atmış olacağız”

Devam eden Ahşap Heykel Sempozyumu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ‘23.Uluslar arası Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu’nun tüm hızı ile devam ettiği bilgisini verdi. Ahşap Heykel Sempozyumu’nun yıllardır başarı ile devam eden bir proje olduğunu ve bu yıl da aynı başarının devam ettiğini belirten Ellibeş,”Gölcük Belediyemiz, Kocaeli Üniversitemiz ve Gölcük Kent Konseyimiz işletimi ile yine uluslararası bir etkinliğe imza atmış olacağız” dedi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, üç yerli üç yabancı sanatçımız çalışmalarını tüm hızıyla devam ettirmekteler. Sanatçılarımıza ödüllerini finalde, 29 Temmuz Cuma günü yapılacak olan Ödül Töreni ile takdim edeceğiz ve eserlerinin sergilenmesini yapacağız. Bu sebeple proje ortaklarıma ve sanatçı dostlarımıza teşekkür ediyorum şeklinde konuştu. Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu 29 Temmuz Cuma günü yapılacak olan Ödül Töreni ile son bulacaktır.

IMG_2655 IMG_2662 IMG_2670

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.