DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Büyükşehir’den ihtiyaç sahibi vatandaşa inşaat yardımı

Büyükşehir’den ihtiyaç sahibi vatandaşa inşaat yardımı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşa malzeme yardımı yaptı. Vatandaş kendilerine yapılan bu yardıma oldukça sevinirken, Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ettiler.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı tarafından Dilovası Diliskelesi Mahallesi’nde oturan Songül Ünal’a inşaat malzemesi yardımı yapıldı. İhtiyaç sahibi Songül Ünal, bu yardım ile evinin inşaatını tamamladı.

MUTLULUĞU GÖZLERİNDEN OKUNDU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşa malzeme yardımından bulundu. Bu yardımdan ötürü oldukça mutlu olan vatandaş, kendisine yapılan bu malzeme yardımından ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

6 KALEM MALZEME

Ekipler tarafından vatandaşa 2 ton demir, 15 metreküp hazır beton, 5 adet ahşap iç kapı,1 adet çelik kapı, 2 adet PVC kapı ve 7 adet PVC pencere yardımı yapıldı. Teslim aldığı malzemeler için Büyükşehir ‘e teşekkür eden Songül Ünal, ‘’Büyükşehir Belediyesi’ne her zaman yanımızda olduğu için teşekkür ederiz’’ diye konuştu.

DİLOVASI SONGÜL ÖNAL_20.07 (6) DİLOVASI SONGÜL ÖNAL_20.07 (7) IMG_9457 DİLOVASI SONGÜL ÖNAL_20.07 (3)

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.