DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcükspor İhsaniye’de çalıştı

Gölcükspor İhsaniye’de çalıştı

Spor Toto 3.Lig 1.Grup temsilcimiz Gölcükspor, kros çalışmalarının ardından önceki gün İhsaniye Stadı’nda kros ve saha çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalarda futbolcuların hırsı teknik heyeti mutlu ediyor

Yuvacık’ta sezon çalışmalarına kros çalışmalarıyla başlayan Gölcükspor, ikinci etap çalışmalarına kadar ilk etap çalışmalarını İhsaniye Stadında günde çift idman yapacak. Teknik patron Yusuf tokuş nezaretinde 26 futbolcu ile ilk etap hazırlıklarını sürdüren kırmızı siyahlılar, önceki gün sabah kros çalışmaları ve akşam ise saha çalışmaları ile hazırlıklarını sürdürdü. İhsaniye stadında yapılan ilk çalışmalara düz koşular ile başlayan kırmızı siyahlı futbolcular ardından istasyon çalışmaları ile hazırlıklarını sürdürdü. Gölcükspor, dün yine sabah kros ve akşam saha çalışmaları yaptı. Önceki gün yapılan saha çalışmalarında moralli görülen futbolcular iyi bir çalışma yaptı. Teknik direktör Yusuf Tokuş ve yardımcı antrenörler yardımcıları Ali Tuna Tanyıldız, Ömer Kalebayır ve kaleci antrenörü İsmail Ünal nezaretinde yapılan çalışmalarda kırmızı siyahlı futbolcular yorucu bir istasyon çalışması yaptı. Toplu çalışmalarda ise futbolcular oldukça hırs olduğu gözlerden kaçmadı.

 KALECİLER AYRI HAZIRLANIYOR

Yeni sezonda yaptığı dış transferlerle iyi bir sezon geçirmeyi hedefleyen Gölcükspor, ilk etap çalışmalarına hız vermeye devam ediyor. Önceki gün İhsaniye Stadı’nda yapılan saha çalışmaları ile hazırlıklarını sürdüren kırmızı siyahlı futbolcular, moralleri ve tempoları her geçen gün artıyor. İlk etapta 20 günlük çalışmalarda her geçen gün tempo atacağını belirten Teknik heyet, kamp çalışmalarına kadar futbolcular hazır duruma geleceği belirtildi. Önceki gün yapılan çalışmalarda Kaleciler Fırat Çakmak ve İlyas Türengül takımdan ayrı kaleci antrenörü İsmail Ünal ile çalıştı.

BİLAL ŞEFLEK 1 HAFTA ANTRENMANLARA KATILAMAYACAK

8 Ağustos tarihinde Ankara Kızılcahamam’da kamp çalışmalarını yapacak olan temsilcimiz Gölcükspor, ilk etap çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Geçen yıl kaburgası kırık olan tecrübeli futbolcu Bilal Şeflek, yeni sezon çalışmalarını Teknik direktör Yusuf Tokuş gözetiminde düz yürüyüş yapıyor. Tecrübeli futbolcu futbolcu Bilal Şeflek, sakatlığı hakkında yaptığı açıklamada, ”Geçtiğimiz sene Kaburgam kırık vardı. Tüm kontroller yapıldı. Bir hafta sonra takım ile çalışmalara başlayacağım. Kendimi lig maçlarına kadar iyi çalışıp hazırlamak istiyorum” dedi.

bilal şeflek GS

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.