DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcükspor’lu futbolcular Derincespor’da

Gölcükspor’lu futbolcular Derincespor’da

 

Gölcükspor’un bu sezon anlaşmaya varamadığı ve yollarını ayırdığı bazı oyuncuları, ilimizi Gölcüksporla beraber 3. Ligde temsil edecek olan, Darıca Gençlerbirliği ve Derincespor’la anlaştı.

Daha önce, Abuzer Gaffar, Kaleci Veysel ve Aziz Kızılgün’ün Darıca Gençlerbirliği anlaşmasının ardından, geçtiğimiz hafta sonu da Emre Kürküt’ten sonra, 5 sezon Gölcükspor’da forma giyen Sezgin Bektaş ile Ensar Çetinkaya Derincespor ile anlaştı.

EMRE’DEN SONRA, SEZGİN VE ENSAR

Geçtiğimiz sezonki kadrosundan pek çok oyuncusu ile yollarını ayıran Gölcükspor’un geçen sezonki 5 oyuncusu, ilimiz 3. Lig ekiplerinin kadrosunda yer aldılar. ilimizi Gölcüksporla beraber 3. Ligde temsil edecek olan, Darıca Gençlerbirliği ve Derincespor’la anlaştı. Daha önce, Abuzer Gaffar, Kaleci Veysel ve Aziz Kızılgün’ün Darıca Gençlerbirliği anlaşmasının ardından, geçtiğimiz hafta sonu da Emre Kürküt’ten sonra, 5 sezon Gölcükspor’da forma giyen Sezgin Bektaş ve Ensar Çetinkaya da Derincespor ile anlaştı. Kaptan Sezgin, Gölcükspor’da çok güzel 5 yıl geçirdiğini ve bundan sonra Gölcükspor’a başarılar dilemekten başka, yapacak bir şeyinin olmadığının altını çizerek, bundan sonra Derincespor’un başarısı için ter dökeceğinin altını çizdi. Sezgin ayrıca, Emre Kürküt ve Ensar Çetinkaya ile yeniden yan yana oynayacak olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti sözlerine ekledi.

83b3dcb3-92f4-4685-a9ad-9647fba1ebc7-203x360 29732

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.