DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK’TE EĞİTİM KONUSUNDA HİÇBİR SORUN YAŞANMAYACAK

GÖLCÜK’TE EĞİTİM KONUSUNDA HİÇBİR SORUN YAŞANMAYACAK

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu,

Gölcük İlçe Mili Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, darbe girişiminin ilçemiz eğitiminin olumsuz etkilenmediğini, ilçemizde gerek devam edilen okul inşaatlarında gerekse de okul açılış tarihlerinde ve Öğretmen sayısında hiçbir sorunun olmadığını kamuoyu’na duyuruldu.

Eğitim konusunda hiçbir gecikme yaşanmayacak

Gölcük İlçe Mili Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Öncelikle bütün halkımıza ve Gölcük halkına yaşadıkları darbe girişiminden ötürü geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Allah bir daha böyle kötü olayları ülkemize yaşatmasın. Darbe girişimi sonrasında Gölcük’te eğitim konusunda hiçbir sorun yaşanmayacak. Gölcük’te devam edilen okul inşaatları tüm hızıyla devam ediyor. İmam Hatip Lisesi’ne dönüştürülen kalıcı iş yerlerinde çalışmaları yeni eğitim dönemine kadar yetiştirmek istiyoruz. Ülkemizde ve Gölcük’te yeni eğitim ve öğretim dönemi 19 Eylül’de başlayacak. Yani eğitimde hiçbir gecikme olmayacak. İlimizde ve ilçemizde kapatılan okullarda eğitim gören öğrenciler ise devlet okullarına yerleştirileceğini öngörüyoruz.. Bu konuda daha yeni bir yazı elimize ulaşmadı. Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum; Gölcük’te merak edilen ve çok sorulan öğretmen sayısı konusunda hiçbir sorun olmadığını ifade etmek istiyorum. Gölcük’te Öğretmen sayısı yeterlidir. Biraz önce bahsettiğim gibi Gölcük’te ne yatırımlar konusunda ne de Öğretmen ve öğrencilerimiz konusunda sıkıntı bulunmaktadır. Bizler hedefimiz doğrultusunda başarısı ile övünen bir Gölcük yaratmak için çalışmalarımızı devamlı sürdürüyoruz” diyerek açıklamalarını bitirdi.

Ercan Gülsuyu

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.