DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

SEDAŞ, Kartepe’de Bakım ve Yatırım Çalışmalarına

SEDAŞ, Kartepe’de Bakım ve Yatırım Çalışmalarına
24.07.2016
1.212
A+
A-

SEDAŞ, Kartepe’de Bakım ve Yatırım Çalışmalarına

TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) elektrik dağıtım faaliyet bölgesinde bulunan Kocaeli İli, Kartepe İlçesinde kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında bakım ve yatırım çalışmalarına devam ediyor.

Arızalar minimize ediliyor

SEDAŞ, sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla, elektrik şebekelerinde  işletme bakım, kapasite artışıyla ek tesisler ve yenilemeye ait elektrik dağıtım şebeke yatırım çalışmalarına son sürat devam ederek elektrik dağıtımında sürekliliği sağlıyor ve arızaya bağlı kesintileri minimize ediyor.

Bakım ve yenile çalışmaları da devam ediyor

SEDAŞ’ın son dönemde yaptığı çalışmalarla, Kartepe İlçesi, Bayraktar mahallesinde yeni trafo tesisini, yeraltı kablolu tesis yapımını devreye alırken ve enerji ihtiyacını karşılayan orta gerilim şebekesinde 27 adet müşterek elektrik direğini yenilerken, 1100 metre alçak gerilim hattı ve 1000 metre orta gerilim hattında kapasite artışını da gerçekleştirdi.
SEDAŞ’tan yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi

Şebeke çalışmalarına tüm hızıyla devam eden SEDAŞ ekipleri, Kartepe bölgesinde yoğunlaşan enerji taleplerinin karşılanması amacıyla Bayraktar mahallesinde 100 metre orta gerilim yer altı şebekesi ve 160 kVA gücündeki yeni trafo tesisini de devreye aldı. Yatırım çalışmalarına paralel olarak kaliteli ve kesintisiz elektrik hizmetinin de sürdürülmesi için SEDAŞ Kartepe şebeke operasyon ekipleri tarafından Uzunbey-Bayraktar orta ve alçak gerilim hatlarında şebekeye değen ve elektrik kesintilerine yol açma durumu bulunan ağaç dalları da budandı. SEDAŞ ekiplerince iletkenlerin sehimleri alınarak, hatlarda gerekli çalışmalar yapılarak abonelere sürekli ve kaliteli elektrik dağıtım hizmeti verilmesi amacıyla bakım çalışmalarına tüm bölgede hız verildi.

2

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.