DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Trabzonlular projeler ile geliyor

Trabzonlular projeler ile geliyor
17.07.2016
1.074
A+
A-

Trabzonlular projeler ile geliyor

 

Gebze Trabzonlular Derneği, haftalık olağan toplantısını önceki akşam dernek lokalinde gerçekleştirdi. Yönetim kurulu toplantısında derneğin yapacağı faaliyetler ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Toplantıda konuşan Gebze Trabzonlular Dernek Başkanı Necdet Demirtaş; “ Dernek olarak etkinlik takvimi oluşturacağız. Etkinlik takvimiz içerisinde önemli konukları derneğimize davet edip, üyelerimiz ile buluşturacağız. Şuanda etkinlik takvimi ile ilgili olarak çalışmalarımız devam ediyor. Kimleri ne zaman davet edeceğimiz önümüzdeki günlerde netleştireceğiz.” dedi.

 

TEŞKİLATLANMA ÇALIŞMALARI

 

Gebze’de tüm mahallelerde teşkilatlanma çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Başkan Demirtaş, “ Bölgemizde yaşayan tüm Trabzonluları derneğimize üye yapacağız. Yapacağımız Fahri ve asil üye çalışmasıyla bölgemizde yaşayan Trabzonluları kayıt altına almayı planlıyoruz. Üye kayıt çalışmalarımız devam ediyor. Tüm Trabzonlu hemşerimizi derneğimize üye olmaya davet ediyoruz. ”dedi.

 

FESTİVAL ÇALIŞMASI

 

Bu yıl ikincisi organize edilecek olan Gebze Trabzonlular Festivali ile ilgili çalışmalarında devam ettiğini söyleyen Demirtaş, “ Festivalimiz Yeni yapılan sabit pazarda olacak. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda festivalimizin ses getirmesini bekliyoruz. Festival çalışmalarımız devam ediyor. Festivali Ağustos sonu Eylül başı gibi yapmayı planlıyoruz. Tam tarihini önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Öte yandan Bölgemizde yaşayan Trabzonlu iş adamlarını ziyaret edip, derneğimizin çalışmalarını anlatacağız. Yapacağımız anlaşmalar ile Trabzonlu olan tüm hemşerilerimize indirimler uygulayacağız.” şeklinde konuştu

DSC_0035

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.