DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

VATANDAŞLAR ARIZANIN GİDERİLMESİNİ İSTİYOR

VATANDAŞLAR ARIZANIN GİDERİLMESİNİ İSTİYOR

Üst geçitte asansör arızalı

 D-130 karayolu Gölcük geçişinde Eski Garajlar mevkiindeki yaya üst geçidinde engelli ve yaşlılar için asansör düzeneği var. Bu yaya üst geçidi, Gölcük’te asansörün bulunduğu yegane üst geçit. Vatandaşlar asansörün bir süredir arızalı olduğunu ve çalışmadığını belirterek, yetkililerden asansörün tamir edilmesini istedi.

Yetkililerden asansörün tamir edilmesini istiyor

İlçemizde eski Garajlar Mevkii’nde, belediye önünde bulunan üst geçit asansörü belli bir süredir çalışmıyor. Asansörün çalışmaması özellikle yaşlı vatandaşları ve engelli vatandaşları sıkıntı yaşattırıyor. Vatandaşlar üstü geçitte bulunan asansörün belirli periyotlarda bakım yapılmasını istiyor. Asansörün çalışmadığı için sıkıntı yaşayan vatandaşlar, “Üst geçitlerde biz yaşlı vatandaşlar ve engelliler için asansörlerin olması çok güzel. Fakat bu asansörler ne yazık ki gençler tarafından kullanıldığı için sık sık bozuluyor. Gerek yetkililerin gerekse de bizlerin uyarılarını dinlemeyen gençler asansörü bizden çok kullanıyor. Bu yüzden asansörlerde arızalanıyor. Bizler yetkililerden arızalı asansörün tamir edilmesini ve tekrardan çalıştırılmasını istiyoruz. Bu zamana kadar isteğimizi yerine getiren gerek belediyemizin gerekse de diğer birimlerin bu sıkıntımızı da çözeceğinden eminiz” dedi.

DSC_0002 DSC_0003 DSC_0004 DSC_0001

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.