DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başkan Karaosmanoğlu, “Halkımızın emir ve görüşlerine hazırız”

Başkan Karaosmanoğlu, “Halkımızın emir ve görüşlerine hazırız”

Başkan Karaosmanoğlu, 15 Temmuz darbe girişimini protesto etmek için İzmit ve Gebze’de “demokrasi nöbeti” tutan vatandaşlara seslendi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sonra meydanlarda nöbet tutan vatandaşları yalnız bırakmıyor. Gündüzleri Büyükşehri Belediyesi’nin Kocaeli’de ki çalışmaları hakkında bilgi alan ve denetleyen Başkan Karaosmanoğlu, aynı zamanda milli birliğin ve kardeşliğin adresi olan meydanlarda ki demokrasi nöbetlerine de katılıyor. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun da katıldığı demokrasi nöbetlerinde binler ülkesine ve demokrasisine sahip çıkmaya devam ediyor.

İZMİT VE GEBZE’DE Kİ MEYDANLARDA HALKLA BULUŞTU

İzmit Perşembe Pazarı ile Gebze kent meydanında, 15 Temmuz darbe girişimini protesto etmek için “demokrasi nöbeti” tutan vatandaşlara seslenen Başkan Karaosmanoğlu, “Nöbete verdiğiniz önemden dolayı sizlere teşekkür ederim. Cumartesi günü kentimizde, Pazar günü de İstanbul’da nöbetimizi taçlandıracağız. Biz her zaman ülkemizin birer neferi ve kentimizin yerel yönetimlerde ki sorumluları olarak her zamanda halkımızın emir ve görüşlerini hazırız. Halkımıza hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Cumartesi ve Pazar günü halkımızın katılımıyla gerçekleşen demokrasi nöbetinin son gününe bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz. Tuttuğunuz bu kutsal nöbetten dolayı sizleri bir kez daha kutluyorum” dedi.

“BUNLAR ASKER ELBİSESİ GİYMİŞ VATAN HAİNLERİDİR”

Gebze Kent Meydanında demokrasi nöbetini tutan binlerce vatandaşa seslenen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “15 Temmuz’dan itibaren bu meydanlarda nöbet tutuyoruz. Zaten doğuştan asker olan bir milletiz. Zamanı geldiğinde Başkomutanımızın emriyle nasıl meydanlara koştuysak, bundan sonrada hazır olacağız. Halk olarak düşmanlarımıza cenk için hazır olduğumuzu bir kez daha ispat ettik. Nöbet kutsaldır. Nöbette uyumak ve gaflete düşmek yoktur. Yılanın başını büyük ölçüde ezdik. Mücadele ettiğimiz ve konuştuklarımız sinsi, ikiyüzlü ve kendilerini gizleyen vatan hainleridir. Yıllardır kendilerini gizleyerek devletin en mahrem noktalarına gelmiş asker elbisesi giymiş bu hainler, milletin başına büyük çorap örmeye kalktılar. Çok şükür pek çoğu saklandıkları fare deliklerinde yakalandı. Şanlı ordumuz halkımızla birlikte daha da güçlenecektir. Yerli savunma sanayimiz gelişecek ve kahraman TSK mensupları vatan savunmasında daha donanımlı olacaklar” diye konuştu.

ZIYA1214 ZIYA1251 ZIYA1257 ZIYA1174

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.