DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Engelsiz Yaşam Merkezinde hacı yatmazlar yenilendi

Engelsiz Yaşam Merkezinde hacı yatmazlar yenilendi
24.08.2016
1.087
A+
A-

Engelsiz Yaşam Merkezinde hacı yatmazlar yenilendi

Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi binasının önüne ve çevresine uzun zamandan beri usulsüzce park eden araçlar engellilerin yerlerini gasp ediyordu. Engellilerin talepleri belediye tarafından görülerek Engelsiz Yaşam Merkezinin etrafına hacıyatmazlar konuldu. Zaman içerisinde eskiyen ve yıpranan hacı yatmazlar belediye ekiplerinin yenileriyle değiştirmesi sonucunda hem sağlam oldu, hem de bu sayede artık engelsiz yaşam merkezinin önü araç trafiğinden kurtulmuş oldu.

“ARAÇ SÜRÜCÜLERİ PARK ALANINI GASP EDİYORDU”

Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi’ne Gölcük Engelliler Derneği’nin aracıyla engelliler getirilip evlerine götürülüyor. Fakat bazı araç sahipleri araçlarını engellilere ait olan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin önüne ya da çevresine park ediyordu. Bu durumdan rahatsız olan engelliler şikayetlerini belediye’ye iletiyordu. Belediye engellilerin isteklerini görmezden gelmedi ve engelsiz yaşam merkezinin çevresine araçların engellilerin alanlarını gasp etmemeleri için hacıyatmaz koydu. Zaman içerisinde bu hacı yatmazlar yıprandı ve işlevini kaybetti, bunun üzerine durum belediye ekiplerine iletildi ve belediye ekipleri bu alanda ki hacıyatmazları yeniledi. Bu durumu sevinçle karşılayan Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ve engelliler Gölcük Belediyesi’nin duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti. Gölcük Belediyesi’nin engellilerin hiçbir isteklerini geri çevirmemesi ve her zaman engellilerin yanında yer alması büyük takdir topluyor.

DSC_0012 (2) DSC_0013 (2)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.