DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

HER AY 4 NOKTADA DAHA ÇÖPLER YERALTINA İNİYOR

HER AY 4 NOKTADA DAHA ÇÖPLER YERALTINA İNİYOR

Dev bir temizlik ordusu ve en yeni araç, gereçleriyle temizlik hizmetlerini aksamadan sürdüren Başiskele Belediyesi, modern ve sağlıklı bir yöntem olan yeraltı çöp konteynerlerini monte etmeye devam ediyor.

Başiskele daha modern bir görüntüye kavuşacak

Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde belediyenin öz kaynakları ile imal edilen Yeraltı Çöp Konteynerleri, görüntü kirliliğini engellemesi yanında çevreye kötü koku ve bakteri yayılmasını da önlüyor. Ayak pedalları sayesinde el değmeden açılabilen Yeraltı Çöp Konteynerlerini kendi öz kaynakları ile imal eden Başiskele Belediyesi her ay yapımını tamamladığı 4 konteyner sistemini ihtiyaç duyulan noktalara monte ediyor. Bu uygulama sayesinde Başiskeleli vatandaşların yüzü gülerken, çöplerin üst yapı üzerinde durmasının dezavantajlarının oldukça fazla olduğunu belirtti. Vatandaşlar, “Özellikle yaz aylarında üst yapıda biriken çöpler büyük sorun oluşturuyor. Belediyemizin başlattığı bu uygulamadan çok mutlu olduk. Çünkü bu uygulamayla Başiskele daha modern bir görüntüye kavuşacak” dedi.

çukur açma hidrolik sistemi monte etme vatandaşların kullanımına sunuluyor beton dökme

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.