DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İlçemizde ağaçlar budanmaya devam ediyor AĞAÇLARIN ÖMRÜ BU SAYEDE UZUYOR

İlçemizde ağaçlar budanmaya devam ediyor  AĞAÇLARIN ÖMRÜ BU SAYEDE UZUYOR
26.08.2016
1.164
A+
A-

İlçemizde ağaçlar budanmaya devam ediyor

AĞAÇLARIN ÖMRÜ BU SAYEDE UZUYOR

Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde başlattıkları ağaç budama çalışmaları program dahilinde devam ediyor.

Ağaçlar ekipler tarafından budanıyor

Ağaçların gelişimini kuvvetlendirmek ve sağlıklı yaşamalarını sağlamak amacıyla yapılan ağaç budama çalışmaları büyük bir titizlik ile sürüyor. Belediye ekipleri, Yol kenarlarında kuruyan ve tehlike arz eden ağaçların budanarak bakımlarını yapıyorlar. Her yıl düzenli olarak yapılması gereken budama işlemlerinin en uygun mevsimi olması sebebiyle başlatılan çalışmaların ilçe genelindeki oyun parkları çevresinde de uygulanacağı belirtildi. Ağaç budama çalışmalarının ilçe genelinde yapılarak cadde ve sokaklardaki uzayan ağaç dallarının elektrik tellerinin arasına girmesi ile yaşanan zorluklar bertaraf edilmiş oluyor. Sıkıntıların yaşanmaması ve en aza indirgenmesi için ağaç budama çalışmaları, Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından hızlı bir şekilde sürdürülüyor.

 

DSC_0026 (2) DSC_0893 

YORUMLAR

  1. Zafer Algan dedi ki:

    Darısı Yüzbaşılar sahilinde ki ağaçlara.