DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kavaklı sahili gündüzleri boş akşamları cıvıl cıvıl

Kavaklı sahili gündüzleri boş akşamları cıvıl cıvıl
26.08.2016
1.045
A+
A-

Kavaklı sahili gündüzleri boş akşamları cıvıl cıvıl

İlimizin en güzel sahillerinden biri olan Kavaklı sahili sıcakların baş göstermesi birlikte yalnızlığı yaşıyor adeta. Sıcakların yüksek derecede olması halkın evden çıkmamaları konusunda haklı olduklarını gösteriyor.

Sahiller ve çay bahçeleri boş kaldı

Halkın dışarıya çıkmamamsıda bir çok yeri olduğu gibi kavaklı sahilini de boş bıraktı. Sabahın ilk ışıklarında çay bahçelerini açan esnaf akşam saatlerine kadar işlerinin olmadığını belirterek “ akşam burası cıvıl cıvıl oluyor. Sabahları ise kimse bulunmuyor. Sıcak havaların da etkisi ile buralar boş kaldı” dedi. Akşam saatlerinde ise Kavaklı sahili ayrı bir güzelliğe bürünerek adeta kendine hayran bırakılıyor.

Akşam saatlerinde ise Kavaklı sahili canlı

Kavaklı sahilinde bazı eksiklikleri de halkın gözünden kaçmıyor. Uzun yıllardır kavaklı sahiline bakım yapılmadığını söyleyen halk Kavaklı sahili depremden önce oldukça güzel bir sahildi. Fakat yıllardır bu sahile bakım yapılmamasından ötürü sahilimiz özellikle Değirmendere ve Karamürsel sahillerinin oldukça gerisinde kaldı. Bizler sahilimizin tekrardan eski günlerine dönmesini istiyoruz. Bu yüzden yetkililerin sahilimize bakım yapmasını istiyoruz” diyerek isteklerini dile getirdiler.

DSC_0327 DSC_0332

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.