DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KOCAELİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ, MİLLİ İRADE MEYDANI’NDA

KOCAELİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ, MİLLİ İRADE MEYDANI’NDA

Demokrasi Nöbeti’ne gelen vatandaşlarımıza sağlık hizmet vermek üzere Kocaeli UMKE çadır kurdu.

Kocaeli  İl Sağlık Müdürlüğü 14. Bölge UMKE tarafından kurulan Çadır’da; Milli İrade Meydanı’ndaki Demokrasi Nöbeti’ni tutan halkımıza sağlık hizmeti veriyor, sorularını cevaplıyor, bilgilendirici broşürler ve “Yaşama Yol Ver” kampanyası ile ilgili  tanıtıcı hediyeler dağıtıyor. Demokrasi Nöbetleri 18. Gecesinde  Vatandaşlar İzmit Milli İrade Meydanını doldurmaya devam ederken, UMKE ilk yardım çadırı halkımız tarafından büyük ilgi görüyor.

Durmaz “Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’nde idari kadro olarak 24 saat nöbetteyiz”

Kocaeli  İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Mürsel Durmaz  “UMKE Tünel Çadırlarımızın yanı sıra, tüm ilçelerde  Ambulans bulundurduklarını belirterek “Ülkemizin, bayrağımızın, demokrasimizin ve tüm değer yargılarımızın birlik ve beraberliğimizin daim kalması için, devletimizin yanında, Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik duran halkımıza bu hizmeti vermekten gurur duyuyoruz. Bizler Demokrasi nöbetine gelen halkımızın sağlığından sorumluyuz.” dedi. Demokrasi Nöbeti bitene kadar meydanları terk etmeyeceğini belirten Durmaz “Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’nde idari kadro olarak 24 saat nöbetteyiz, yine 112 Komuta Merkezimizde Başhekimlerimiz, Başhekim Yardımcılarımız, Şube Müdürlerimiz 24 saat nöbetteler.” dedi.

Sağlık personelleri demokrasi nöbetinde

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Milli Eğitim İl Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Kocaeli KHB Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Sinan Öztürk, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş ile vatandaşlar tarafından ziyaret edildi. Ziyaretlerde UMKE tarafından bilgiler verilirken, halkımızdan olumlu tepkiler alındı. Vatandaşların sağlık problemlerini dinleyen ve çözüm önerilerini ileten UMKE personelleri “Sağlık her şeyin başıdır, vatandaşlarımızın daha iyi sağlık hizmeti alabilmeleri için gece gündüz çalışıyoruz. Bugün burada Demokrasi Nöbeti tutan vatandaşlarımız bizim için çok önemli. Onlar darbenin önüne geçen memleketi hainlerin ellerine teslim etmeyen kahramanlardır. Onların sağlıkları her şeyin önünde yer alır. Bizler de burada nöbet tutan vatandaşlarımızın olası sağlık problemlerine karşı önlemlerimizi aldık” ifadelerini kullandılar. Ayrıca Kamu Hastaneler Birliği tarafından  olası sağlık problemlerine karşı önlemler alınırken, vatandaşların tansiyonları ölçüldü. Kocaeli Halk Sağlığı Müdürlüğü Vatandaşlarla demokrasi nöbetinde buluşan Sağlıklı Yaşam Aracında görevli sağlık çalışanları tarafından “Obezite, Diyabet, Fiziksel Aktivite, Aile İçi Şiddet, Ruh Sağlığı ve Organ Bağışı” gibi konularda bilgilendirme yapılarak bilinçlendirici broşür, tişört ve şapkalar dağıldı.

hst 2 hst 3 hst 4 hst 1

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.