DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başkan Karaosmanoğlu, MARDİNLİLERİ KONUK ETT

Başkan Karaosmanoğlu,  MARDİNLİLERİ KONUK ETT
25.09.2016
944
A+
A-

Başkan Karaosmanoğlu,

MARDİNLİLERİ KONUK ETTİ

 

Başkan Karaosmanoğlu, Marmara Mardinliler Derneğini makamında kabul etti

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Marmara Mardinliler Dernek Başkanı Fehmi Güneri ve yeni yönetimi ile bir araya gelerek bir görüşme gerçekleştirdi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün’ünde katıldığı birliktelikte, sivil toplum kuruluşlarının kentler için hizmet alanı ve bu anlayışla proje bazlı çalışmaların seyri hakkında görüş alışverişi yapıldı.

 

TÜRKİYE’DE KARDEŞLİK İKLİMİ BOZULMAYACAK

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Gültekin Görüm’ün de hazır bulunduğu görüşmede, Türkiye’de ki kardeşlik ikliminin bozulamayacağı da ifade edilirken, Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Güneri, bölücü terör örgütü PKK tarafından Mardin ve ilçelerinde ki saldırılarından dolayı Kocaeli’ye gelen ailelere gerekli yardımları yaptıklarını belirtti. Kalacak yer başta olmak üzere ev içerisinde kullanılacak araç ile gereçlerin temin edildiğini ifade eden Marmara Mardinliler Dernek Başkanı Fehmi Güneri, “Bu gibi çalışmalarla üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyoruz” dedi.

 

DERNEKÇİLİK FEDEKARLIK İŞTER

 

Derneklerin temel amaçları arasında vatandaşına ve hemşerisine yol göstermek olduğunu söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Dernekçilik fedakârlık demektir. Ülkemizde ki ve kentimizde ki bütün sivil toplum kuruluşları bunu bu şekilde anlamalılardır. Devletin kurumları ve STK’lar birlikte hareket ettiğinde ortaya daha verimli çalışmalar çıkmaktadır. Vatandaşın kent hayatına uyumu ve çalışma alanlarının tespitinde dernekler önemli rol oynayabilir. Çünkü bazı vatandaşlarımızın iş bulma ve arama konusunda yetersiz olduğunu gözlemliyoruz. Derneklerimiz ayrıca, hayata uyum sağlama anlamında vatandaşlarımıza yol göstermede daha aktif olmalılar” hatırlatmasını yaparak sözlerini tamamladı.

 

ziya8081

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.