DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

DİLÇEV DEN KAYMAKAM SAHİN’E ÖNEMLİ ZİYARET

DİLÇEV DEN KAYMAKAM SAHİN’E ÖNEMLİ ZİYARET

Dilovası Çevre ve Doğal Hayatı Koruma, Yaşatma derneği DİLÇEV önceki gün olağan kongrelerini gerçekleştirdikten sonra ilk ziyaretini Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin’e gerçekleştirdi. Gündemde ki sıkıntıları dile getiren DİLÇEV yöneticileri, Kaymakam Hulusi Şahin’e önemli bilgiler verdi.

Olağan kongrede önceki Başkan İsmail Kaya ile yola devam eden dernekte birkaç yönetici değişti. Önceki yönetimden devam eden Dernek Başkan Yardımcısı Ercan Oğuz, Mehmet Gülek, İsmail Bilgiç ve Mustafa Öner ile yola devam ederken yönetim kadrosuna Çevre teknisyeni Didem Aydemir ve Serkan Ongül dahil edildi.

Dernek yönetimi ve Kaymakam Şahin, Dilovası için ne gerekiyorsa üzerine gidileceğini dile getirdiler

Dilçev Başkanı İsmail Kaya ve yönetici Mustafa Öner, dernek adına Kaymakam Hulusi Şahin ile görüşerek gündemdeki sorunlar üzerinde konuşuldu. Özellikle kurban bayramında bölgede kesilen bütün hayvanların dışkıları ve bağırsaklarının Dilovası İzaydaşa taşınacağını söyleyen yöneticiler, Kaymakam Şahin’den konun takipçisi olmalarını istediler. Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin ise Dilçev yönetimini tebrik ederek, söylenen sıkıntının takipçisi olacağını dile getirdi. Şahin Bayram günü kendisinin de Dilovası’bda olacağını belirterek bir ekip oluşturduklarını ve bu ekibin bu konu ile de ilgileneceğini dile getirdi. Diğer bir çok konu hakkında da fikir alış verişinde bulunan Dernek yönetimi ve Kaymakam Şahin, Dilovası için ne gerekiyorsa üzerine gidileceğini dile getirdiler. Ayrıca Kaymakam Şahin; İzaydaş Çöp depone alanının işlevinin son bulmasına yönelik yapılan açıklamanın arkasında olduğunu ve konun takipçisi olduğunu söyledi.

img_6641 img_6643

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.