DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

DUBA ÇALIŞMALARIYLA TRAFİK RAHATLIYOR

DUBA ÇALIŞMALARIYLA TRAFİK RAHATLIYOR

Gölcük  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde trafik sıkışıklığı yaşanan yollara dubalı yol ayrımı çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar devam ediyor

Dubaların kontrolünü ise Zabıta Müdürlüğü ekipleri yapıyor. Trafik Komisyonun almış olduğu karar gereğince Gölcük Belediyesi şehrin değişik sokak ve caddelerinde seyir halinde bulunan araçlar için çift şerit trafik akşını sağlanabilmesi, yol kenarına yapılan araç parklarının önlenmesi ve trafik sıkışıklığını önlemek amacıyla cadde ve yolların ortasına ve kaldırım kenarlarına duba koyma ve yenileme çalışmaları devam ediyor.

Vatandaşların beğenisini kazanıyor

Bu amaçla şehrin birçok bölgesine yeni dubalar yerleştirilerek veya bozuk, kırık ve kısa olanların yerine ise, yeni uzun trafik dubaları konularak halkımızın hizmetine sunuldu. Yol kenarlarına yapılan gelişigüzel araç parklarını da engelleyen bu sisteme vatandaş ve esnaflar tarafından da büyük beğeni geliyor.

 Yetkililer “Trafik sıkışıklığı önleniyor”

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada “Şehir içi trafiğinde yoğunluk yaşanan cadde ve sokaklarda uygulana bu yöntemle çift yön geliş gidiş rahatlatılıyor. Ayrıca yol kenarlarına araçların park etmesi de önlenmiş oluyor. Şehrin trafik yoğunluğu yaşayan tüm kritik noktalarına dubalardan koyarak veya eskilerini yenileriyle değiştirerek şehir içindeki trafik sıkışıklığını önlüyoruz” denildi. Ayrıca sürücülerin bu dubaların üzerine çıkmamaları, onları ezmemeleri ve trafik kurallarına uymaları konusunda özenli olmalarını” önemle rica ediyorlar.

05b6dd47-04fd-4f1c-ad80-18d014a1918f 48a95df0-e1f6-4e67-bf8b-e69443f20b8f 348a0e7e-8a59-4001-8a6d-3eb6b648ef18 2ff60a66-f593-4c0e-8ea4-5d89322a7933

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.