DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ENGELLİLERE DUYARLIK BUDUR

ENGELLİLERE DUYARLIK BUDUR

Değirmendereli İbrahim amca engelliler için 15 bin mavi kapak biriktirdi

İlçemizde engellilere yönelik hassasiyet ve destek artıyor. Dün Değirmendereli İbrahim Duhan engelliler için uzun zamandır topladığı 15 bin adet mavi kapakları Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat’a teslim etti.

15 bin kapak biriktirdi

İlçemizde engellilere destek artıyor. Gölcük Engelliler Derneği’nin ve ilçemiz yerel yönetiminin engellilere yönelik projeleri ilçemizde engellilere olan bakış açısını oldukça değiştirdi. Değirmendere’de ikamet eden vatandaş İbrahim Duhan uzun zamandır engellilerle için biriktirdiği 15 bin mavi kapağı dün Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat’a teslim etti. Başkan Bat, İbrahim Duhan’a engelliler adına yaptığı bu örnek davranışından ötürü teşekkür etti. Başkan Bat, ‘Allah’a şükürler olsun emek harcıyoruz, veriyoruz, dağıtıyoruz. Hayırlı yerlere gidiyor ki Rabbim bir o kadar daha veriyor. Değirmendere’den İbrahim Duhan amcamız kapak kampanyamıza yardımda bulundu. Gerçekten çok mutlu ve bir o kadar da şaşkınım. Kendisinden Allah razı olsun. İbrahim amcamız gibi duyarlı vatandaşlarımızın sayısı arttıkça engellilerimizin bir sorunu daha çözüme kavuşacaktır.

iae-1 iae-2 iae-3 1-sayfa

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.