DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Hürriyet’ten Derince’de seri ziyaretler

Hürriyet’ten Derince’de seri ziyaretler

Her gününü ayrı bir ilçeye ayırarak, meclisin tatil olduğu günleri halkın arasında olarak değerlendiren CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet önceki gün de Derince’deydi.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Derince ilçe yönetimiyle birlikte, Derince’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Milletvekili Hürriyet’e, CHP İl Yöneticisi Sabriye Şahin, Derince İlçe Başkanı Nihat Değer ve meclis üyeleri de eşlik etti.

MİLLİ EĞİTİM VE HALK EĞİTİME ZİYARET

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, ilk ziyaretini Derince ilçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır’a gerçekleştirdi. Derince’deki eğitim durumu hakkında bilgi alan Hürriyet, 2016-2017 eğitim öğretim yılının tüm öğrenci ve öğretmenlere hayırlı olması temennisinde bulundu. Milli Eğitim Müdürlüğünde ilçede bulunan okulların eğitim durumlarını konuşan Milletvekili Hürriyet, daha sonra Derince Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhammet İpekdal’ı da ziyaret etti. Hürriyet, hem Halk Eğitim Müdürlüklerinde bulunan usta öğrencilerin durumunu sordu, hem de konuyla ilgili olarak mecliste gerçekleştirdiği çalışmalarını paylaştı.

HALK BUTİK’E DESTEK

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, partisinin Yavuz Sultan Mahalle Temsilciliğinin yanında hizmete giren ve ‘Bir el de sen ver’ diyerek ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Halk Butik’i ziyaret etti. Vatandaşların kullanılmayan eşyalarını ihtiyacı olanlara ulaştırmayı sağlayan Halk Butik’e Milletvekili Hürriyet de eşya yardımında bulundu. Milletvekili Hürriyet, “Tüm halkımızın butiğe destek vermesi ve bu konuda duyarlı olmalarına ihtiyacımız var. Aldığımız bilgilere göre burada çocuk eşyalarına çok fazla ihtiyaç duyuluyor” açıklamalarında bulundu.

HER GÜN AYRI BİR İLÇEDEYİZ

Milletvekili Hürriyet, ilçede sürdürdüğü ziyaretlerine Derince Kırım Tatarları Derneği ile devam etti. Dernek Başkanı Suavi Oktay ve yönetimine misafir olan Hürriyet dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Hürriyet ve ekibi daha sonra Derince Atatürk Düşünce Derneği Başkanı Sefa Karahasan’ı ve CHP Derince ilçe kurucu Başkanı Necdet Meriçli’nin başkanlığını yaptığı Derince Lisesi Mezunları Derneği’ni ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan Hürriyet, “Meclisin tatile girmesini bu şekilde değerlendirmek istedim. Seçim dışı zamanda ziyaretlerde bulunarak hem daha samimi bir ortam oluşturmak hem de hal hatır sormak düşüncesiyle her günümü bir ilçeye ayırıyorum” dedi.

kirimlilar-derneg%cc%86i%cc%87 mi%cc%87lli%cc%87-eg%cc%86i%cc%87ti%cc%87m-mu%cc%88du%cc%88rlu%cc%88g%cc%86u%cc%88 deri%cc%87nce-add deri%cc%87nce-li%cc%87sesi%cc%87-mezunlari halk-buti%cc%87k halk-eg%cc%86i%cc%87ti%cc%87m-merkezi%cc%87

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.