DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İlçemiz bir değerini daha kaybetti METİN KURT SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İlçemiz bir değerini daha kaybetti  METİN KURT SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İlçemiz bir değerini daha kaybetti

METİN KURT SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İlçemizin sevilen esnaflarından biri olan ve geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçiren Metin Kurt (65) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Metin Kurt, dün Gölcük Merkez Camii’nde Öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Gölcük 17 Ağustos Mezarlığı’na defnedildi.

İlçemizde çok seviliyordu

İlçemiz bir değerini daha kaybetti. İlçemizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen esnaflarından birisi olan Metin Kurt, Kurban Bayramı arifesinde beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamayan Metin Kurt, 65 yaşında hayata gözlerini yumdu. Kurt’un vefat haberi ilçe genelinde büyük üzüntüye sebep oldu. Metin Kurt ilçemizde çok sevilen bir esnaftı. Bir çok esnafa mesleğini sevdiren Kurt’un vefat haberiyle ilçemiz bir değerini daha kaybetmenin hüznünü yaşadı. Metin Kurt evli ve 3 çocuk babasıydı. Metin Kurt dün Gölcük Merkez Camii’nde Öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından 17 Ağustos Mezarlığı’na defnedildi. Metin Kurt’un cenaze namazına, CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Gölcük Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Sevim, Gölcük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mevlüt Gül, çok sayıda esnaflar ve Metin Kurt’un sevenleri katıldı. Bizde Gölcük Haber Gazetesi Ailesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet, Kurt ailesine ve ilçe esnaflarına Allah’tan sabırlar diliyoruz.

 

1-sayfaya dsc_1529 metin-kurt

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.