DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Marmara Denizi’nde 3.0 şiddetinde deprem

Marmara Denizi’nde 3.0 şiddetinde deprem

Uzmanlar ‘Yaklaşan İstanbul Depremine karşı önleminizi alın’ diyerek vatandaşlara olan uyarılarını her fırsatta yineliyor.

İlimizde ve ülkemizin çeşitli illerinde depremlerin sıkça olması dikkatleri çekiyor. En son dün sabah saat 07.01 itibariyle merkez üssü Marmara Denizi olan 3.0 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Deprem dün sabah saat 07.01’de gerçekleşti

Uzmanlar her fırsatta yaklaşan İstanbul depremine karşı vatandaşları uyarıyor. Ülkemizde ve ilimizde birkaç haftadan beri artan depremler vatandaşları tedirgin ediyor. Uzmanlar, “Depremin zamanı bilinmez. Fakat önlem almak için geç kalınmamalı” uyarısında bulunuyor. Dün sabah saat 07.01’de merkez üssü Marmara Denizi olan 3.0 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Kandilli Rasathanesi’nin verilerine göre dün sabah saat 07.01’de merkez üssü Marmara Denizi olan bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 5.3 km derininde gerçekleşti.

137547

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.