DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Okul önlerinde polis ekipleri öğrencilere yardımcı oluyor

Okul önlerinde polis ekipleri öğrencilere yardımcı oluyor

Gölcük 2016-2017 eğitim Öğretim yılı başlamasıyla birlikte okul önlerinde Trafik ekipleri öğrencilerin giriş ve çıkışlarında güvenliği sağlamaya başladılar. Gölcük’de ilk ve orta dereceli okullarda okuyan öğrencilerin daha güvenli bir ortamda okul giriş ve çıkışlarını sağlamak amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ortak çalışma başlattı.

Trafik ekiplerinden öğrencilere bilgilendirme

Gölcük Piri Reis İlkokulu giriş ve çıkış saatlerinde okul önünde bulunan trafik polisleri, öğrencilerin güven içerisinde okula girmesini ve çıkmasını sağlıyor. Bu arada öğrencilerin sorularına da cevap verip trafik konusunda bilgilendirmede bulunan polisler, küçük ve engelli öğrencilerin yolun karşısına geçmelerine de yardım ediyor.

Milli eğitim bakanlığından trafik ekiplerine teşekkür

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, trafikte öğrencilerin can güvenliğine büyük önem verdikleri dile getirdi. Okul önlerinde giriş ve çıkışlarda öğrencilerin can güvenliği için İlçe Emniyet Müdürlüğünce önlem alındığını anlatan Gülsuyu, “Emniyet Müdürlüğümüzün tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Trafik konusunda da öğrencilerimizi bilgilendirdikleri gibi, yolun karşısına geçişlerinde küçük ve engelli öğrencilerimize de eşlik ediyorlar” dedi.

20160922_084101 20160922_084544 20160922_084039

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.