DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

SULTAN BABA DUALARLA ANILDI

SULTAN BABA DUALARLA ANILDI
15.09.2016
1.044
A+
A-

Gölcük Belediyesi Kültür etkinlikleri kapsamında tertip edilen, 12. Geleneksel Sultan Baba’yı anma günü etkinliği Örcün Köyü Sultanbaba Mesire alanında gerçekleştirildi.

Etkinlikte Sultanbaba hakkında kısa bir açıklama yapılarak vatandaşın bilgilendirilmesi sağlandı.

Bu sene 12. si gerçekleştirildi

Sultanbaba anma günü etkinliğinde bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi olarak bu yıl 12.sini tertip etmiş olduğumuz Sultanbaba anma günü etkinliğimiz her yıl olduğu gibi bu yılda yoğun ilgi görmekte. Ülke genelinde çeşitli yerleşim bölgelerimizde manevi değerler taşıyan türbeler bulunmaktadır. Gölcük’e bağlı Örcün köyümüzde bulunan Sultanbaba türbemizde gerek ilçe genelinden gerekse Kocaeli ve diğer illerimizden gelerek burada manevi duygular yaşayan insanlarımızın ziyaretlerde bulunduğunu biliyor ve görüyoruz. Bu süreçte bize düşen görev bu tip manevi değer taşıyan alanlarımızın korunması ve güzelleştirilmesidir. Gölcük Belediyesi olarak bu yönde hizmet vermeye devam edeceğiz dedi.

Anma programına katılım oldukça yoğun oldu

Konuşmaların ardından, Müftülüğe bağlı hocalarımız tarafından Mevlid-i şerif okunup, Kuran tilaveti ve duanın ardından etkinliğe iştirak eden davetliler ile vatandaşlara etli pilav, ayran ikramında bulunuldu. Sultanbaba Anma günü etkinliğine, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı ve çok sayıda vatandaşlar katılım gösterdi.

 img_9828 img_9836 img_9853 img_9859 img_9861 img_9821

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.