DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Teakwondocular Peru’da ilimizi temsil edecek

Teakwondocular Peru’da ilimizi temsil edecek

 

  1. Dünya Taekwondo Poomse Şampiyonası 29 Eylül-2 Ekim 2016 tarihleri arasında Peru’nun Başkenti Lima’da gerçekleştirilecek.

“Yolunuz açık olsun”

Dünya Şampiyonası’na, Körfez İlçemizden, İlimizi ve Ülkemizi temsil edecek olan Serim Olgun Kahveci, Şevval Yarar ve İlçemizin eski Sporcusu Mevlüt Pekcan, Dünya Şampiyonu olmak için Tatami’ye çıkacak. Taekwondo ve Kick Boks Teknik Direktörü Aşkın Kahveci, “2014’te Balıkesir’de 2015 Konya’da Türkiye Şampiyonu ve 2015 Sırbistan’da Avrupa ikincisi oldum. 2016 yılında Türkiye 2’ncisi oldum ve bu Dünya Şampiyonası’na gidemedim, üzüldüm. Fakat tesellim öğrencilerimin gitmesi. Körfez Gençler Birliği’ni Dünya Şampiyonası’na taşımak onurunu bana yaşattı. Sporcum Şevval Yarar ve gelinim Serim Olgun Kahveci, eski sporcum Mevlüt Pekcan, bizleri Dünya Şampiyonası’nda temsil edecek. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkanvekili İsa Taş sporculara başarılar diledi. Ben de antrenörleri olarak onlara güveniyor, madalya bekliyorum. Yolunuz açık. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

89345

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.