DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Vali Güzeloğlu, “Muhtarlarımız halkımızın sesidir”

Vali Güzeloğlu, “Muhtarlarımız halkımızın sesidir”
25.09.2016
1.015
A+
A-

Vali Güzeloğlu, “Muhtarlarımız halkımızın sesidir”

Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen 7. balık şenliği, Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Çayırköy Gölkay tesislerinde düzenlenen balık şenliğine; Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Vali Yardımcısı Osman Sarı, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Siyasi Parti İl Başkanları, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Muhtarlar Derneği Başkanı Vedat Yoldaş ve muhtarlar katıldı.

Bu birlik tablosunu da en büyük zenginliğimiz olarak görüyorum

15 Temmuz Şehitlerimiz ile tüm şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim’in okunduğu programda; Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun konuşmalarından sonra Vali Hasan Basri Güzeloğlu yaptığı konuşmalarında; “Böylesi güzel bir organizasyonda ilimizin her bir mahallesinde insanımızın güvenini, mahallenin vicdanını, mahallenin emin elçisi olarak halkın seçtiği siz değerli muhtarlarımızla bu ortamda olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu birlik tablosunu da en büyük zenginliğimiz olarak görüyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Bu birliğe kast eden, bu birliği yok etmek isteyen,  geleceğe kararlı bir şekilde birlikte yol almamızın önünde duran tüm hainlerinde cezasını versin. 15 Temmuz’da bir darbe kalkışması, iç ve dış hainlerin işbirliğiyle bu ülkenin ve bu büyük devletin kutlu yürüyüşüne engel olunmak istendi. Rabbimizin muradı, milletimizin dik duruşu, Cumhurbaşkanımızın kararlılığıyla aziz milletimizin meydanlarda demokrasisine, iradesine, cumhuriyetine sahip çıkmasıyla bu tehditleri def ettik. Rabbim o gün tanka, topa, tüfeğe karşı iman dolu göğsüyle duran ve şahadete eren tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Gazilerimize sabır ve sıhhat versin. O noktada tüm Türkiye’de olduğu gibi Kocaeli’nde de meydanlarda dik ve onurlu duruşu temsil ettiğiniz her bir mahallemizde gönüllü olarak kahramanca bu onurlu duruşu taşıdığınız ve yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum.

Muhtarın dışında gelişen, alınan ve ortaya konulan her şey bir parçasıyla eksik olur

Seçildiğiniz her mahallede, sizler bizim için halkımızın sesisiniz. Bizim için yönetimde en önemli ve en değerli çalışma arkadaşlarımızsınız Kamu kurum ve kuruluşların bütün yöneticileri, İlçe Kaymakamımız ve belediye başkanımızda dahil, her meseleyi sizinle istişare ederse o süreç sağlıklı ve hayırlı olur. Muhtarın dışında gelişen, alınan ve ortaya konulan her şey bir parçasıyla eksik olur. Kocaeli’nde yapılan bütün hizmetlerde kamu yerel bütün işbirliklerinde sizlerin çok özel katkı ve desteklerini görüyorum. Hepinize bu açıdan çok teşekkür ediyorum. Bir özel isteğim var sizden, her biriniz mahallenizdeki özellikle yoksun ve yoksulları bilenlersiniz. Bazı insanlarımız var ki, mağduriyetini kimseyle paylaşmaz. Bu konuda lütfen bütün vatandaşımızı devletten beklentisini derhal ve derhal bize taşıyın. Bu kentin hiçbir mahallesinde ve hiçbir hanesinde mağdur ve mahzun kimse kalmasın. Devletimizin büyük bir devlet, imkanlarımız her açıdan yeter. Yeter ki siz o noktada eksiği yoksulu ve sıkıntıda darda olanı bize taşıyın. Bu emanet ve vebal sizden başlayarak, bize kadar uzanan manevi bir mesuliyettir. Hepinize ve katılan herkese böylesi bir ortamda bulunmak, gelecek ve kalkınan bir Türkiye karşılayacağımız, Kocaeli dahil her kentinde iddiamızla ve heyecanımızla geleceğe taşıyacağımız daha nice güzel günlerde buluşma temennisini”  dileyen Vali Güzeloğlu, Muhtarlar Derneği yönetimine organizasyon nedeniyle teşekkür etti.

 

1 2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.