DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yeni Eğitim ve Öğretim yılı bugün başlıyor İLK DERS DEMOKRASİ

Yeni Eğitim ve Öğretim yılı bugün başlıyor  İLK DERS DEMOKRASİ

Yeni Eğitim ve Öğretim yılı bugün başlıyor

İLK DERS DEMOKRASİ

Yeni Eğitim ve Öğretim yılı bugün başlıyor. 3 aylık uzun yaz tatili sona erdi. Artık ders zamanı geldi çattı. Bugün başlayacak olan yeni eğitim ve öğretim yılında ilçemizde yaklaşık 28 bin öğrenci ders başı yapacak.

Yeni eğitim ve öğretim yılı hayırlı olsun

İlçemizde eğitime verilen destekle hem başarı ortalaması yükseliyor hem de öğrenciler modern, çağdaş ve çağın gerektiği teknolojileri içerisinde barındıran okullara kavuşmuş durumda. Gölcük Yerel Yönetiminin başarılı projesi sayesinde Gölcük’te yenilenmedik okul kalmadı. Bugün tüm ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de yeni eğitim ve öğretim yılı başlıyor. Bu münasebetle Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, bugün başlayacak olan 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı öncesi yaptığı açıklamada, “Bugün büyük bir heyecanla, yepyeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın sevinç ve heyecanını gönülden paylaşıyoruz. Çocuklarımız uzun bir yaz tatilinin ardından okullarına, arkadaşlarına, kitaplarına ve kavuşmayı en az onlar kadar heyecanla bekleyen öğretmenleri ile buluşacaklar. Hayallerimizi gerçekleştireceğimiz, verimli çalışmalarımızı hep birlikte taçlandıracağımız ve yeni başarılara imza atacağımız 2016-2017 eğitim-öğretim yılının kıymetli öğrencilerimize, değerli velilerimize, müdürlüğümüz ve okullarımızda görev yapan yönetici ile öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum.”

“Sizlere güvenimiz tam”

“Değerli yönetici ve öğretmenler, her zaman olduğu gibi bundan sonra da bizlere emanet edilen evlatlarımızın, Anayasamız ve Türk Milli Eğitim Temel Kanunu’nda belirlenen amaçlar ve ilkeler doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı milli ve manevi değerlerimizi bilen, iyi bir insan olarak yetiştireceğinizden kuşkum yok. 2016-2017 eğitim-öğretim yılında, daha iyi bir eğitim sunmanın arzusuyla uygulayacağımız yeni projelerde birlikte çalışarak, yarınlara daha emin adımlarla yürüyeceğimize ve öğrencilerimizin gelişimlerine değer katacağımıza inanıyorum. Sizlere güveniyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”

“Çocuklarımızı sadece maddi yönden değil, manevi yönden destekleyerek her zaman onların yanında olduğunuzu hissettirmelisiniz”

“Son sözüm Kıymetli velilere. Çocuklarımızın hayata atıldığında anne baba olarak, onlarla gurur duyacağımız evlatlar olabilmesi bizlerin gayreti yanında, sizlerin ilgisi, işbirliği ve desteği ile mümkündür. Çocuklarınız için okullarımız ile sürekli iletişim ve işbirliği içinde olmanız çok önemlidir. Öğrenci-öğretmen-okul yönetimi ve veli arasında kurulacak sağlıklı bir iletişim, öğrencilerinizin başarılarını arttıracaktır. Çocuklarımızı sadece maddi yönden değil, manevi yönden destekleyerek her zaman onların yanında olduğunuzu hissettirmelisiniz.Bu duygu ve düşüncelerle; 2016-2017 eğitim-öğretim yılında yepyeni ve daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyor; başarılarımızın kahramanları olan siz değerli öğrenci, öğretmen, yönetici ve velilerimize saygılarımı sunuyorum.

Yeni eğitim ve öğretim döneminde Gölcük’te yaklaşık 28 bin öğrenci ders başı yapacak

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ilçemizde yeni öğretim yılında 107 okulda, 1650 Öğretmen, 102 Müdür Yardımcısı, 5 Müdür Baş Yardımcısı ve 54 Müdürün görev yapacağını ifade ederken, yaklaşık 28 bin öğrencinin de ders başı yapacağını ifade etti.

1-sayfaya 2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.