DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ALP, ‘MÜJDELİ HABERLER VAR’

ALP, ‘MÜJDELİ HABERLER VAR’

AK Parti Heyeti Ankara’dan döndü

Geçtiğimiz gün AK Parti Heyetiyle Ankara’ya giden ve burada ilgili kurumlarla Gölcük’ün yatırımları hakkında istişarelerde bulunan AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Ankara’dan ilçemize mutlu döndüklerini söyledi.

Başkan Alp, gazetemize yaptığı açıklamada Gölcük’te 2 yıl içerisinde önemli projelerin hayat bulacağı müjdesini verdi. Başkan Alp, “Ankara’da Gölcük’teki yatırımlar hakkında Bakanlarımızla ve Milletvekillerimizle görüştük, olumlu cevaplar aldık. İnşallah 2 yıl içerisinde Gölcük’e önemli projeler hayata geçecek” dedi.

Alp, “Gölcük yatırımlar konusunda gerçekten çok şanslı bir ilçe”

Geçtiğimiz gün ilçemizdeki yatırımları Bakanlarla ve Milletvekilleri ile görüşmek için Ankara’ya giden ve burada önemli istişarelerde bulunan AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, gazetemize Ankara’da gerekli merciler ile yaptıkları görüşmeler hakkında şu bilgileri verdi: “Öncelikle bizler Gölcük halkımızın mutluluğu huzuru ve bizden beklentilerini yerine getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Ankara ziyaretlerimizden Gölcük adına güzel haberler var. Bizler Ankara’da ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Gölcük’teki yatırımlar ile ilgili kurumlarla projelerimiz hakkında istişarelerde bulunduk. Bu istişarelerimizden de olumlu cevaplar aldık. Şunu söylemem gerekir ki Gölcük yatırımlar konusunda gerçekten çok şanslı bir ilçe. İnşallah 2 yıl içerisinde önemli projeler hayata geçirilecek ve Gölcük’te önemli projeler hayat bulacak.

1-sayfaya i%cc%87dris-alp-ic%cc%a7e

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.