DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

CHP’den Teksen’e çıkarma

CHP’den Teksen’e çıkarma

 

CHP’liler Kandıra’nın Teksen Köyü’ne çıkarma yaptı. CHP Milletvekili Hürriyet’in de aralarında bulunduğu partili heyetin katıldığı rozet töreninde 35 Teksen-Kurtyeri sakinlerinin yanı sıra İstanbul’dan Kandıra’ya taşınan vatandaşlar CHP üyesi oldu

Kandıra’nın Teksen Köyü’nde gerçekleştirilen rozet törenine CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kandıra ilçe Başkanı Gülay Eyisabuncular, İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Korkmaz Pekyörür, CHP İl Yöneticileri Bilgi Dehmen, Sabriye Şahin, Kandıra Belediyesi Meclis üyeleri Recep Şenol, Erdal Açıkgöz, Kandıra ilçe Kadın Kolları Başkanı Necla Ekinci Kuru, Kandıra Gençlik Kolları Başkanı Berkant Altaş ve partililer katıldı.

HEP BİRLİKTE DUR DİYECEĞİZ

Üye katılım töreninde 30’u kadın 35 Teksen Kurtyeri ve İstanbul’dan Kandıra’ya taşınan vatandaşlar CHP’ye üye olurken, törende konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet , “Ülkenin şu anda içinden çıkmaya çalıştığı zor durumlarda CHP’nin ürettiği çözümleri sizlerle birlikte hep bir dilden dillendirmek isteriz. Bunu göremeyen insanlarımıza sizin eliniz ve dilinizle anlatmak çok kıymetli. Sizin bize ses olmanız ve güç katmanız çok önemli. Bütün sorunları birlikte olduğumuz zaman çözebiliriz. Bu ülkeyi iktidarın nereye sürüklediğini görebiliyoruz ve buna hep birlikte dur demek zorundayız” dedi.

BOYNUMUZUN BORCU

Açıklamalarına devam eden Milletvekili Hürriyet, “Dün en büyük bayramımızı kutladık. Şu anda bir arada oturabiliyorsak, bizi yönetenlere oy verebiliyorsak bu Cumhuriyet sayesinde. Bu Cumhuriyeti yaşatmak ve parlamenter sistemin devamını sağlamak bizim boynumuzun borcu. Geçmişte Yugoslavya’yı hatırlayın, bölünmek istemiyorsak büyük bir azim ve kararlılıkla vatandaşlara, cumhuriyetimize sahip çıkmak zorunda olduğumuzu anlatmak zorundayız. Bunlar için de sizlerin gücüne ihtiyacımız var. Yeni üye olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sizleri çalışmalarımızda aramızda görmek bizlere onur verecektir. Ailemize hoş geldiniz” açıklamasında bulundu. Konuşmaların ardından CHP’ye olanlara CHP rozetleri takıldı.

fatma-kaplan-hurriyet-1 fatma-kaplan-hurriyet-2 fatma-kaplan-hurriyet-3 fatma-kaplan-hurriyet-4 fatma-kaplan-hurriyet-5

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.