DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Fatih Akyel resmen Birliksporlu

Fatih Akyel resmen Birliksporlu

Fatih Akyel ve ekibi artık resmen Kocaeli Birliksporlu oldu. İmza töreniyle basın mensuplarının huzuruna çıkan Akyel, “Hedefleri olan insanım ve başarılı olmaya geldim” dedi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta “üst lige çıkma” hedefi ile mücadele eden Kocaeli Birlikspor’da Fatih Akyel ve ekibi resmi sözleşmeye imza attı. Kulübün toplantı salonunda gerçekleşen imza törenine; kulüp başkanı Erhan Yılmaz, başkanvekili ve kulüp CEO’su Ozan Keser, sportif direktör Çağrı Arslan, yönetim kurulu üyeleri; Orhan Güzel, Tevik Oğuz, Erhan Oğuz, Yardımcı Antrenör Recep Yazıcı, Kaleci Antrenörü Yusuf Köknar ve Kondisyoner Çağlar Özyurt katıldı.

CEM SİNAN’A GÖREV

Toplantıda ilk sözü sportif direktör Çağrı Arslan aldı. Arslan, “Hedefimiz şampiyon olmak, dolayısıyla başarısız olma lüksümüz yok. Lig 34 haftalık bir periyot ancak bizim haftalık, dönemlik ve sezonluk planlarımız var. Hafta hafta belirlediğimiz hedeflerden uzaklaşırsak diğer hedeflerimizden de otomatik olarak uzaklaşmış oluyoruz. 7 haftasını geride bıraktığımız ligdeki durumumuza bakarsak; hedefimizden çok uzaklaşmış sayılmayız ancak uzaklaşma riskini de göz ardı edemezdik. Çünkü biz bu yarışın sonuna kadar var olacağız. Takım oyunu anlamında genel olarak sahada başarılı performans ortaya koymamıza rağmen istemediğimiz sonuçlar aldık.

ONA GÜVENİYORUZ

Deplasman maçına dahi 3 puan almak için gidiyorken farklı etkenlerden dolayı kaybettiğimiz puanlar bizi özeleştiri yapmaya itti. Bu noktada da; kulübümüzün ve takımımızın faydası için teknik kadromuzda kan değişimi zaruri oldu. Önceki hocamıza teşekkür ederek yolumuzu ayırdık. Ve kulübümüzü daha ileriye taşıyacağına inandığımız, tecrübesine, bilgisine ve ekibine güvendiğimiz için ülkemizin başarılarıyla tanınan, sevilen ismiyle, Fatih Akyel ile yol arkadaşlığı yapma kararı aldık. Araştırmalarımız ve görüşmelerimiz neticesinde ülkemizin başarılı ve sevilen isimlerinden Fatih Akyel hocamızla anlaşmaya vardık. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.

BAŞARILI OLACAĞIZ

Sportif direktör Çağrı Arslan ayrıca Cem Sinan Vergül’ün kulübün araştırma geliştirme koordinatörü olarak görevine devam edeceğini kaydetti. Ardından sözü Başkan Erhan Yılmaz’a bıraktı. Yılmaz “Yönetim kurulu kararıyla değişikliğine gitmeyi uygun bulduk. Ramiz hocamıza hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Fatih Akyel hocamız ile sezon öncesinde de anlaşma yapabilirdik. Bana göre geçen sezon 2. Lig’in en başarılı teknik direktörüydü. Birlikte başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum” ifadelerini kaydetti.

AKYEL: HEDEFİMİZ VAR

Kocaeli Birlikspor’un yeni teknik patronu Fatih Akyel, kulübü ve çalışma sistemini çok beğendiğini belirtti ve “Hedefleri olan birisiyim. Geçen sezon mütevazi bir kadro ile iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Kocaeli Birlikspor’da sezon sonunda başarılı olmak istiyorum. Kulübü çok beğendim. Herkes özveri ile çalışıyor ve düzenli bir sistem kurulmuş. Biz de bu sisteme uyacağız” şeklinde konuştu.

ERHAN YILMAZ AVANTAJDIR

Kulüp başkanının futbolcu olmasının avantaj olduğunu kaydeden Akyel, “Futbolu bilen birisi ile çalışmak avantajdır. Birlikspor’u seyredenler çok zevk alacak. Tabii ki maç maç değişir ama hücum futbolunu tercih ediyorum. Ekibimizden çok memnunum. Recep hocamız Türk futboluna uzun yıllar hizmetlerde bulundu. Emre Çolak, Arda Turan ve bir çok futbolcuyu ülke futboluna kazandırdı. Yusuf hocamız kariyerli bir kaleci hocası. Kondisyonerimiz Çağlar Bey de bizle beraber olacak. Hepimiz için hayırlısı olsun” dedi. Ardından basın mensuplarının soruları alındı.

HOCA BENİ OYNATMADI

Basın mensuplarının sorusu üzerine Kocaelispor’a kiralık geldiği dönemle ilgili de söz hakkını kullanan Fatih Akyel, “Kocaelispor’a geldiğimde, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Milli takımda oynayan bir futbolcuydum. Dönemin teknik adamı Erhan Altın beni oynatmayı tercih etmedi. Hocanın tercihidir. Ancak ben oynamayı hak ediyordum. Bu, oyuncunun suçu değildir. Ben de takımdan ayılmak istedim ve çok düşük rakamlar aldım. Kocaelispor’dan ayrılırken alacağımın yarısından fazlasını bırakıp ayrıldım” yanıtını verdi.

 

 

BEN KOCAELİSPORLUYUM 

Kocaelispor’a olan gönül bağı ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının bilet gelirlerini destek olarak bağışlama kararı sorulan kulüp başkanı Erhan Yılmaz da “Ben de Kocaelispor camiasından geldim. Ben de Kocaelisporluyum. Bunca zamandır bu camia büyük emek ve çaba gösteriyor. Bu çabanın yok edilmesine gönlümüz razı gelmez. Bizim de kulüp olarak içinde bulunduğumuz durumu hepiniz görüyorsunuz. Bir tane bile sponsorumuz yok. Sürekli kaynak bulmaya çalışıyoruz.

PARAM OLSA HEPSİNİ ÖDERİM

Benim büyük gelirlerim olsa samimiyetle söylüyorum; Kocaelispor’un o borcunu tek seferde gider öderim. Ama bizim de durumumuz belli. Fakat şunu her yerde söylüyorum ve arkasında dururum; bu kulübün her zor zamanında ben de olacağım. Keşke biraz daha zaman olsaydı da maçı İsmetpaşa’da organize edebilseydik. Bizim stadımızın kapasitesi belli.

10 BİN KİŞİLİK YER İSTEDİLER

Erzurumlular Derneği yöneticileri 10 bin kişilik taraftar organizasyonu yapmak istediklerini söyleyip yer istedi. Ama bizim yerimiz o kadar değil. İsmetpaşa’da olabilseydi stadı doldururduk. Pazar günü de Kocaelispor maçında dolardı. Gelirle borcun belki yarısı ödenirdi. Eklemek istediğim bir konu da şu; biz kimsenin yönlendirmesiyle ayakta durmuyoruz veya hareket etmiyoruz. Bu kulübün sahibi ben ve burada oturan arkadaşlarımdır. Başka sahibi de, yöneteni de yok” sözlerini kaydetti.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

15

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

3

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.