DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcükspor’da istikrar kayboldu

Gölcükspor’da istikrar kayboldu

24 Erzincanspor’a kendi evinde kaybeden Kırmızı-Siyahlı ekibimiz yeniden düşme hattına indi. Bu haftayı bay geçecek olan temsilcimizi hemen sonrasında da zorlu bir maç trafiği bekliyor.

Temsilcimizi zorlu bir fikstür bekliyor

Son iki maçtaki oyun ve sonuçlarla toparlanma yolunda olduğunu gösteren temsilcimiz Gölcükspor, geçtiğimiz hafta sonu konuk ettiği Erzincan’ı da yenerek çıkışını sürdürmek istiyordu. Fakat beklendiği gibi olmadı. Kırmızı-Siyahlı ekip ilk yarının sonlarında yediği golü çıkarmak için ikinci yarıda büyük mücadele verdi. Fakat ele geçirdiği fırsatları kullanamadı. 59’ncu dakikada Tahir penaltı kaçırdı, uzatmalarda Tahir’in vuruşunda top üst direkten dışarı gitti. Sahasında ikinci kez kaybeden, evindeki puan kaybı 4 maçta 8’e çıkan Gölcükspor bu sonuçla birlikte yeniden düşme hattına indi. Bu haftayı dinlenerek geçirecek olan temsilcimizi sonrasında zorlu ve kritik bir fikstür bekliyor. Haftaya Tekirdağ’a gidecek olan Gölcükspor Ankara Demir ile içeride oynayıp Cizre’ye gidecek.

golcukspor dsc_3976

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.