DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İLİM YAYMA CEMİYETİ’NDEN BAŞKAN ELLİBEŞ’E NEZAKET ZİYARETİ

İLİM YAYMA CEMİYETİ’NDEN BAŞKAN ELLİBEŞ’E NEZAKET ZİYARETİ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Feyzi Utaş ve yönetim kurulu üyeleri’ni makamında ağırladı. Yapılan ziyaretten oldukça memnun olan Başkan Ellibeş, Utaş ve ekibine teşekkür etti.

Başkan Ellibeş’ten teşekkür

Başkan Ellibeş,yaptıkları bu nazik ziyaretten dolayı İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Feyzi Utaş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür edip , bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Ellibeş,Gölcük Belediyesi olarak İlim ve Eğitim yolunda başarılı hizmetlerde bulunan İlim Yayma Cemiyetini takdir ettiğini, Belediyemizin imkanları ölçüsünde bu güzel çalışmaya katkı ve destek vermeye dün olduğu gibi bu gün ve gelecekte de hazırız, dedi.

Utaş, “Eğitim alanındaki çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz

İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Feyzi Utaş, yaptıkları ziyarette Cemiyetin çalışmaları hakkında kısa bir bilgilendirmede bulundu. Utaş, Yarım asrı aşan bir süredir nice hayırlı, bereketli ve güzel hizmetlere vesile olan İlim Yayma Cemiyeti günümüzde, Edirne’den Van’a kadar, Türkiye genelindeki şubeleri, öğrenci yurtları ve verdiği burslarıyla eğitim alanındaki çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir.

Milletimizin ve hakkın hizmetinde olmakla iftihar eden İlim Yayma Cemiyeti mensupları, toplumun en seçkin hizmet insanları olmak için dün olduğu gibi bugün de gayret göstermektedirler,dedi.

img_5572 img_5574 img_5571

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.