DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Karamürsel’de Cumhuriyet Bayramı Kutlandı

Karamürsel’de Cumhuriyet Bayramı Kutlandı

Cumhuriyetin kuruluşunun 93. Yıldönümü etkinlikleri Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü ile başladı.

Tebriklerin ardından Karamürsel İlhan Çınar alanında cumhuriyet bayramı kutlamaları yapıldı.

İlhan Çınar alanında düzenlenen tören Kaymakam Ahmet Narinoğlu ve Karamürsel Belediye Başkan’ı İsmail Yıldırım’ın öğrencilerin ve halkın bayramını kutlamasıyla başladı. Ardından İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirdi.

29 Ekim cumhuriyet bayramı sebebiyle ilçe genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Cumhuriyet Başsavcısı vekili Yusuf Canik ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu tarafından ödülleri verildi.

Törende,öğrencilerin günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını ve şiirlerini okumalarının ardından, hazırlanan halk oyunu gösterileri sergilendi. Daha sonra resmi tören geçişi ile Cumhuriyet Bayramı kutlama programı sona erdi.

2 3 4 uytr 1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.