DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kocaelispor’dan taraftarına 10 TL karşılığı Altay bileti

Kocaelispor’dan taraftarına 10 TL karşılığı Altay bileti

 

Kocaelispor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak Altay maçına özel bilet hazırlatan yönetim kurulu “1966 ruhuna 41 bin bilet hediye et” sloganıyla 10 TL karşılığında biletleri taraftarlara satılacağını açıkladı.

Yavuz, “Sizlere o gün neler yaşayacağımızı anlatmak istedik”

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz,”6 Kasım’da Kocaelispor ikinci kez taraftarsız maçına çıkacak. Bugünü daha özel kılmak için sağolsun Loft Ajans Efe Nalçacı yönetiminde arkadaşlar çalışıyorlar. Sizlere o gün neler yaşayacağımızı anlatmak istedik. Biz başladığımız günden beri dokunmaya çalıştığımız temalar var. Armamızın önemi ve bizi biz yapan 1966 ruhunun bu şehre aşıladığı duygu. Ben o dönem yöneticilerinin yaptıklarıyla gurur duyuyorum. Bütün şehirle paylaşmak istedik” dedi.

 “20 bin taraftarımızı görmek istiyoruz”

Başkan Yavuz sözlerine, “Kurucu Başkan İsmail Kolaylı, İbrahim Küçükörs, Mehmet Sadık Efe, Ferruh Duygu, Kenan Akgün, ve Özer Gülay’ın fotoğrafları biletlerimizde bulunuyor. Ayrıca 10 bin Türk bayrağı ve Kocaelispor bayrağı dağıtılacak. Biz şehir olarak 6 Kasım’da bu duyguyu zirve yapmak istiyoruz. Bizim mazimiz tertemiz. Biz 1966 ruhunu bu şehre tekrar hatırlatmak zorundayız. Bize anlatılan çok fazla hikaye var. Bizim de aynı duyguyla devam etmemiz gerekiyor. Bu şehrin en büyük markasını yaşatmak adına herkese birer bilet satmak istiyoruz. Her yerde olacağız. Bütün taraftarlarımızdan beklentilerimiz var. O gün İsmetpaşa Stadı’nın yanındaki 17 Ağustos Stadı’nda 20 bin kişi görmek istiyoruz. Mükemmel bir organizasyon olacak. Çocuk oyun parkı olacak. Çocukların yüzlerini boyayacağız balonlar vereceğiz. Oradaki 20 bin kişi Kocaelispor’un büyüklüğünü görecek. İlk kez taraftarımızdan büyük bir talebimiz var. Herkesin çok çalışması gerekiyor. Biz yönetim kurulu olarak 17 kişiyiz. Herkes maddi manevi katkılar koyuyor. Bu yüzden bütün taraftarlarımıza bizimle birlikte emek vermesini istiyoruz. Belediyelerimiz de bize destek verdiler. Ulaşım ve organizasyon için Büyükşehir Belediyesine de ayrıca teşekkür ediyoruz. 7 ayrı bilet yaptık. Nuh Çimento’ya da ayrıca teşekkürler. Bize 50 bin TL’lik bir destek verdiler. Biletlerimizde Nuh Çimento logosu da olacak. Bilet fiyatı 10 TL dir” dedi. Kocaelispor ile Altay arasında oynanacak maçın biletleri 22 Ekim cumartesi günü akşam saatlerinde satışa çıkarken, bilet satış noktaları açıklandı.

1966-ruhuna-41-bin-bilet-hediye-et-862956

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.