DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Körfez Belediyesi Spor Akademisinde Sertifika Heyecanı

Körfez Belediyesi Spor Akademisinde Sertifika Heyecanı

Sporu tabana yayma ve özellikle küçük yaşlarda spor alışkanlığı edindirme adına vatandaşlara sporun her alanında hizmet vererek destek sağlayan Körfez Belediyesi, Uzakdoğu sporlarında 7-14 yaş aralığındaki 37 öğrenciye kuşak töreni düzenledi.

37 Öğrenci Sarı Kuşağa Terfi Etti

Ülke çapında ve yurt dışında büyük başarılara imza atan sporcular yetiştiren Körfez Belediyesi, yakın zamanda hizmete giren Körfez Belediyesi Spor Kompleksinde başarılı çalışmalara imza atıyor. Bu kapsamda profesyonel hocaların eğitimiyle 37 öğrenci sarı kuşağa terfi etti. Sarı kuşak törenine katılım sağlayan Belediye Başkanı İsmail Baran, genç sporcuları bir bir tebrik etti.

Başkan Baran, “Çocuklarımıza Yatırım, Geleceğimize Yatırımdır.”

Taekwondo kursunda eğitim alan öğrencilerin ailelerinin de yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan Başkan Baran, çocuklarını Körfez Belediyesi Spor Akademisine gönderdikleri için ailelere teşekkür ederek, çocukların ve ailelerin heyecanını paylaştığını ifade etti. Başkan Baran, “Çocuklarımıza yatırım geleceğimize yatırımdır. Kurmuş olduğumuz Spor Akademisi ile çalışmalarımızı ilçemizde yetenekli yavrularımıza daha düzenli ve programlı spor yapma imkânı sunarken, sporu ilçe geneline yayma hedefimizi de hızlı bir şekilde gerçekleştirmeye çalışıyoruz.” Dedi.

Taekwondo gösterilerinin ardından öğrencilerin sertifikalarını takdim eden Başkan Baran, genç taekwondocular ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

2312 3 1

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.