DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KURSLAR GEZİLDİ

KURSLAR GEZİLDİ

Başkan Ellibeş İhsaniye Sosyal Merkezi’ni ziyaret etti

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi İhsaniye Sosyal Merkezde devam eden GÖLMEK kurslarını ziyaret ederek, Kurs Öğretmenlerinden devam eden kurslar hakkında bilgi alışverişinde bulundu, Kursiyerlerle sohbet edip istek ve taleplerini dinledi.

Başkan Ellibeş, Bayanların göstermiş olduğu ilgi ve katılımın üst seviyede olmasını memnuniyetle karşıladığını belirtti. Çalışkan, üretken tüm Bayanlarımızın her zaman yanındayız, destek vermeye katkı sağlamaya Belediyelerimizin imkanları ölçüsünde devam edeceğiz,dedi.

Aşure Etkinliğine Katıldı

Ayrıca İhsaniye Sosyal Merkez’de Muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen Aşure programına da katılım gösterdi. Kurs hocaları ve kursiyerlerin de emeği sonucu yapılan aşureler afiyetle yendi.

Düzenlenen Etkinlikte düşüncelerine dile getiren Başkan Ellibeş, “Allah’ın ayı Muharrem’ olarak bilinen Muharrem, İlahi bereket ve ihsanın bollaştığı bir ay. Bu ay, içinde önemli bir günü de barındırıyor. Muharrem’in 10. günü aşure günü olarak biliniyor. Bu kutlu ayın diğerleri arasında ayrı bir yeri olduğu gibi, aşure gününün de diğer günler içinde bereketli bir yeri var” vurgusunu yaptı

img_5488 img_5490 img_5493 img_5496 img_5502

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.