DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Muhasebecilerden Kocaelispor’a destek

Muhasebecilerden Kocaelispor’a destek

 

Kocaelispor’a bir destek de Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’ndan (KSMMMO) geldi.

Kızılyıldız takımına olan transfer borcundan ötürü küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalan yeşil siyahlı ekibe, Kocaeli SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Gökmen, yayınladığı basın açıklamasıyla destek verdi.

Gökmen, “Kocaelisporumuzu yalnız bırakmayız”

Gökmen, açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Kocaelispor’umuz kentimizin en önemli markalarından birisi. Yıllarca profesyonel liglerde, İzmit’imizi, Kocaeli’mizi en iyi şekilde temsil etmiş takımımızın son geldiği durum itibariyle büyük bir üzüntü içindeyiz. Geçtiğimiz yıl Eskişehir’de yaşadığımız son şampiyonluğun sevincini bu yıl da bir üst lige çıkarak taçlandırmak istiyoruz. Bu çerçevede Kocaelili muhasebeciler olarak, kentimizin ortak değeri Kocaelispor için elimizden geleni yapmaya hazırız. İnanıyoruz ve şundan eminiz ki, bu zor günler de atlatılacak ve bir gün yine Kocaelispor, İzmit’te Süper Lig takımlarını ağırlayacaktır” diyerek sözlerini tamamladı.
fikret-gi%cc%82kmen

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.