DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SEDAŞ’A KALİTE ÖDÜLÜ SEDAŞ WFM PROJESİ İLE YENİ BİR ÖDÜL DAHA ALDI

SEDAŞ’A KALİTE ÖDÜLÜ SEDAŞ WFM PROJESİ İLE YENİ BİR ÖDÜL DAHA ALDI

 SEDAŞ WFM Projesi ile yılın en büyük ve en kapsamlı BT (Bilişim Teknolojisi) etkinliği olan SAP Forum İstanbul’2016 da ödül aldı. SEDAŞ geçen yıl SAP Forum’2015 de “Yılın En İyi Mobil Uygulama Projesi” ödülünü almıştı. SEDAŞ’ın başarılı bulunan projesinin sahada başarıyla uygulamaya geçirilmesi SEDAŞ’a yeni bir ödül daha kazandırdı. SEDAŞ “Yılın SAP Dönüşüm Ödülleri” kategorisinde “Kalite Ödülü” aldı.

 YILIN SAP DÖNÜŞÜM ÖDÜLÜ

 İş süreçleriyle ilgili yazılım konusunda dünya lideri olan SAP’nin İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdiği ve yılın en büyük BT etkinliği olan SAP Forum’da, SAP’nin dijital dönüşümde inovasyon kriterlerini yerine getiren ve dönüşümlerini başarıyla gerçekleştiren, alanında öncü firmalara “Yılın SAP Dijital İnovasyon Ödülleri” ve “Yılın SAP Dönüşüm Ödülleri” de takdim edildi. SAP Forum İstanbul, iş dünyasının farklı sektörlerinden 5 bine yakın orta ve üst düzey yöneticinin katılımıyla 21. kez gerçekleştirildi. SAP Forum İstanbul’da, ihtiyaçları dijital ekonomiyle değişen iş dünyası için en yeni çözüm ve uygulamalar örnekleri ile sunuldu. Forum’da sektörde öncü kurumlar hayata geçirdiği SAP projelerini ve başarı hikâyelerini de katılımcılarla paylaştılar.

 YENİLİKÇİ WFM PROJESİ

 SAP Forum İstanbul’2016 ödül töreninde SEDAŞ’a bir iş yerinde çalışan gücünün verimli bir şekilde planlanma süreci olan WFM (Workforce Management) Projesi için verilen Kalite ödülü, SEDAŞ’ın yenilikçi bir projeye ile müşteri odaklı ve yönetilebilir hizmet anlayışını geliştirmesi, hizmet kalitesinin veri kayıtları ile güvenirliliğini sağlaması, dünya standartlarındaki teknolojiyi ve hizmet çözümlerini kullanarak kurumsal kaynak planlamasını gerçekleştirmesi, mevcut kaynaklarını etkin bir şekilde kullanması, manuel veri girişlerini ortadan kaldırması, arıza bakım süreçlerinde en yüksek verimin alınması için WFM Projesini başarı ile uygulaması nedeniyle verildi.

 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ İÇİN MOBİL UYGULAMA

 Açılış konuşmaları ile başlayan forum farklı sektörlere ait proje ve sunumlar ile gün boyunca katılımcılara birbirinden değerli bilgiler ve deneyimler aktardı.            SAP Forum İstanbul Organizasyonu tarafından Yılın SAP Dönüşüm Ödülü kategorisinde verilen “Kalite Ödülü”, SEDAŞ adına İşletme Bakım Grup Müdürlüğünde Şebeke Operasyon Müdürü olarak görev yapan Serkan Yiğit ve Acil Hizmetler Sorumlusu Murat Özdil tarafından alındı. SEDAŞ yöneticileri, alınan ödülle onur duyduklarını belirterek, “Doğu Marmara’da Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce İllerinde, 45 ilçe ve 1441 köyde 3,4 milyon kullanıcıya, 1,6 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti veren SEDAŞ, ‘Müşterilerine güvenli, kaliteli, güvenilir elektrik enerjisine sürdürülebilir erişimini sağlamak’ misyonu ile altyapı çalışmalarını ve teknoloji yatırımlarını hızla sürdürmeye devam ediyor. Elektrik dağıtımındaki öncü rolümüzü koruyarak, WFM projemizle ödül aldığımız mobil uygulama gibi teknolojik yeniliklerle, hizmet kalitemizi hızla yükseltmeye devam ediyor ve birbirinden bağımsız iş birimlerinin ortak hareket etmesini sağlıyoruz. 7/24 Hizmet veren SEDAŞ’ın hizmet kalitesi çıtasını  daha çok yükselterek, iş süreçlerimizde müşteri memnuniyetini daha da çok artırmak için bilişim teknolojisine dayalı projelerimizi geliştiriyoruz. SCADA ve Çağrı merkezi arasında sağlanan veri akışındaki bilgilerin, sahadaki operasyon ekiplerine mobil olarak aktarılmasına ait süreçleri, ayrıca sahadaki işlemlerin adım adım kayıt altına alınmasına ait süreçleri WFM projesi ile koordine ederken, müşteri memnuniyeti için bu projemizi dünya standartlarındaki hizmet çözümüyle uygulamaya geçirdik.  SEDAŞ’a verilen bu kalite ödülü nedeniyle onur ve büyük bir mutluluk duyduk. Bu tür ödüllerin çok olumlu motivasyon sağladığını belirtmek isteriz. Projede bizimle birlikte emeği geçen tüm arkadaşlarımızı ayrı ayrı tebrik ediyoruz.” dediler.

dsc_3149 dsc_3153 dsc_3147

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.