DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SİVİL VE TAM DEMOKRATİK BİR ANAYASA

SİVİL VE TAM DEMOKRATİK BİR ANAYASA

BBP İl Başkanı Nihat Yıldız,

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Nihat Yıldız   yazılı basın  açıklaması yaparak gündemi değerlendirdi.

İşsizlik oranı her geçen gün artıyor

Büyük Birlik Partisi Kocaeli il Başkanı Nihat Yıldız Genel de ve yerelde hükümetin ülkemizde bazı sorunları çözmekte yetersiz kaldığını belirtti. Terörün  belini kırdık diyorlar her gün şehid haberleri geliyor. İşsizlik oranı her geçen gün artıyor. Dün kredi kartların taksit sürelerini kısaltan hükümet bugün kredi kartlarında taksit sayısını arttırarak krizden çıkış yolu arıyor. Emekli vatandaşlarımızın banka promosyon sorununu çözemeyen hükümet milletvekillerinin promosyon sorununu bir gece de çözüme kavuşturuyor. Hükümetin acilen ülkeyi olağanüstü durumdan çıkartıp normalleştirmesi gerekir meclisin biran evvel sivil ve tam demokratik yeni bir anayasa çalışması yapması zorunlu hale gelmiştir. Mecliste  hükümet ve muhalefet  Mini anayasa çalışması gayreti içerisine girmiş durumdalar bunun ülkemiz için çözüm olamayacağı ortadadır.

Sorunlar hala devam ediyor

Şehrimiz de yapılan yatırımların plansız ve programsız ilerlediğini belirten yıldız tramvay çalışmalarının ağır aksak ilerlediğini zaten sıkıntılı olan şehir içi trafiğini daha da sıkıntılı hale getirdiğini belirtti. Tramvay yol çalışmalarının esnafımızı olumsuz yönde etkilediğini dile getiren yıldız yol çalışmalarında mağdur olan esnaflarımızın mağduriyetlerine çözüm bulunmalı ve yol çalışmalarının bir an evvel bitirilmesi gerekir. Kocaeli de siyasi Partilerimizin İl başkanları toplantısında gündeme gelen ve İlimiz de kurulması düşünülen çöp yakma fabrikası ile ilgili ve diğer büyük yatırımlar ile ilgili Büyük şehir belediyesinin daha geniş kapsamlı bilgilendirme yapması, şehrimize yapılacak yatırımların daha bilinçli ve daha ekonomik olacağı en azından yapboz şekli ile yapılacak yatırımların önüne geçilmiş olacağını dile getiren Başkan Yıldız ,çöp yakma fabrikası ile ilgili azami hassasiyet gösterilmesi gerektiğini, çevreye zarar vermeyecek şekilde ve vatandaşımıza ekstra bir maliyet getirmemesi gerekir dedi.

Değerlendirmeleri önümüzdeki günlerde açıklayacağız

Başkan Yıldız, son olarak, “Büyükşehir belediyesinin çöp  yakma fabrikası ile ilgili yurt dışına gönderilen heyet içerisinde partimiz adına giden arkadaşımızın  çöp yakma fabrikası ile ilgili değerlendirmelerini önümüzdeki günlerde halkımızla paylaşacağız. Büyük Birlik Partisi olarak şehrimize yapılacak doğru yatırımların her zaman destekçisi olduğumuzu belirtmek isteriz” diyerek açıklamalarını bitirdi.

nihat-yildiz

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.