DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

YBS’de yeni ara yüze geçildi

YBS’de yeni ara yüze geçildi

Büyükşehir’de Yönetim Bilgi Sistemi (YBS)’nin yeni ara yüzüne geçildi

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde 2011 yılından bu yana kullanılmakta olan Yönetim Bilgi Sistemleri (YBS) projesinin en önemli modüllerinden olan e-masa ve AYKOME modülleri devreye alınarak, insan kaynakları modülü ve mali hizmetler modülü gibi önemli modüllerden sonra tam anlamıyla yeni versiyona geçiş tamamlanmış oldu. Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesindeki uzman analist ve yazılımcılar tarafından uzun süredir titizlikle yürütülen çalışmalar sonucunda Universal firmasının da desteğiyle “xAny” olarak adlandırılan yeni YBS versiyonu başarılı bir şekilde devreye alındı.

TÜM PAYDAŞLARA EĞİTİMLER VERİLDİ

Yönetim Bilgi Sistemleri(YBS) Projesi’nde yeni versiyona geçiş öncesinde çok yönlü eğitimler verildi. Bu kapsamda başta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde e-masa kullanıcıları olmak üzere, tüm ilçe belediyelerinin AYKOME çalışanları, İSU, İZGAZ, SEDAŞ gibi kurumların personelleri ve altyapı firmalarının yanı sıra Türk Telekom, Vodafone, Superonline ve Turksat gibi telekomünikasyon firmalarına da eğitimler verildi. Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesindeki uzman eğitimciler tarafından eğitime katılanlara yeni versiyonun sağladığı kolaylıklar, yenilikler ve teknolojik gelişmeler aktarıldı.

 

YENİ ARAYÜZ = HIZ + GÜVENLİK + KULLANICI DOSTU

Yeni ara yüzle birlikte YBS otomasyon sistemi hız ve güven konusunda bir adım daha ileri gitti. E-imza işleminin ve iş adımlarının daha pratik yapıldığı, resmi yazışma şablonları aracılığıyla kurum genelinde yazışma standardının oluşturulduğu ve kullanıcıların kendi ekranlarını özgürce tasarlayabildikleri YBS’nin yeni versiyonu daha şimdiden kullanıcıların beğenisini kazanmaya başladı.

KARAR VERME SÜRECİNE KATKI

Bilindiği üzere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde YBS projesinin ilk temelleri atılırken; yöneticilerin iş süreçlerini ve performansını izleyebileceği, kurum stratejik hedefler doğrultusunda yapılan çalışmaların yönlendirilmesine imkan verecek şekilde bir proje tasarlanmıştı. Nitekim bugüne geldiğimizde YBS projesi aracılığıyla elde edilen verilerin her türlü analizleri yapılarak, anlık yönetici raporları oluşturulmaktadır. Kente yapılan yatırımlar, insan kaynakları yönetimi, stratejik plan ve performans yönetimi gibi yöneticilerin olmazsa olmazı olan tüm önemli veriler oluşturulan rapor şablonları sayesinde belli periyotlarla yöneticilere rapor olarak sunulmakta ve yöneticilerin karar verme sürecine katkı sağlanmaktadır.

ybsde-yeni-ara-yuze-gecildi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.