DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK Parti İzmit İlçe Teşkilatı’ndan KOTO’ya ziyaret

AK Parti İzmit İlçe Teşkilatı’ndan KOTO’ya ziyaret

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve ilçe yönetimiyle birlikte Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış ve Meclis Başkanı Akın Doğan’ı ziyaret etti

AK PARTİ’DEN YOĞUN KATILIMLI ZİYARET

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış ile Meclis Başkanı Akın Doğan, AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, ilçe yöneticileri Çağlayan Duman, Engin Tümer, Erdoğan Şentürk, Av. Ali Güney, İbrahim Gürsel, Muharrem Tutuş ve Bülent Durmuş’un yer aldığı AK Parti İzmit İlçe heyetini ağırladı.

 ‘ZOR SÜREÇTE, ZOR GÖREV’

 İlk olarak Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan ile bir araya gelen Milletvekili Zeki Aygün ve AK Parti İzmit İlçe Teşkilatı, akabinde KOTO Başkanı Semih Barış’ı ziyaret etti. Ziyarette yaptığı konuşmasında Kocaeli Ticaret Odası’nın kentin önemli bir değeri olduğunu ifade eden AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, “Başkanlarımız böylesi zor bir süreçte, bir o kadar önemli bir görevi ifa etmekteler. Allah yar ve yardımcıları olsun. Kendilerine gereken desteği vermeye hazırız. Kocaeli’nin KOTO’ya ihtiyacı var” diyerek AK Parti teşkilatı adına ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

 BAŞKAN BARIŞ: DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

 Milletvekili Aygün, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden KOTO Başkanı Semih Barış, ülkemizin içinden geçtiği bu zor süreç boyunca Kocaeli Ticaret Odası olarak gereken tüm desteği vereceklerini ifade ederek, “Devletimizin sonuna kadar yanındayız” dedi.

akin-dogan-ziyaret-2 semih-baris-ziyaret-1 semih-baris-ziyaret-3 akin-dogan-ziyaret-1

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.