DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ALLAH BİR DAHA BÖYLE BİR GECE YAŞATMASIN

ALLAH BİR DAHA BÖYLE BİR GECE YAŞATMASIN

15 Temmuz Gazisi Sabri Ünal Öğrencilerle buluştu

Gölcük İmam Hatip Mezunu olan 15 Temmuz Gazisi Sabri Ünal Gölcük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne gelerek o geceyi öğrencilerle paylaştı. Sabri Ünal, “Allah bir daha böyle bir darbe yaşatmasın” dedi.

15 Temmuz gecesini öğrencilere anlattı

Gölcük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Zekeriya Çil ve yönetimi tarafından organize edilen 15 Temmuz Kahramanı Gölcük İmam Hatip mezunu Sabri Ünal’ı konuk ederken programda Okul Müdürü Necmettin Çil’in konuşmasında 15 Temmuz Kahramanımız öğrencimiz Sabri Ünal’a büyük geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra sözü Kahramana bıraktı.

Kahraman kendi okuduğu okulda öğrencilerle buluştu

Gölcük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 15 Temmuz Kahramanı Sabri Ünal’ı okulda ağırladı. 1994-1997 senelerinde Gölcük İmam Hatip Lisesinde okuyarak daha sonra babasının iş durumundan dolayı İstanbul’a taşındı, Sabri Ünal 15 Temmuz gecesi yaşananları kendi okuduğu İmam Hatip Lisesine gelerek geceyi anlattı.

Başkanlarımızın talimatıyla sokaklara çıktık

Sabri Ünal o geceyi anlatırken şunları dile getirdi: “O gece bizler evdeydik ilk önce Başbakanımızın talimatıyla sokağa çıkın, benim iş yerine gittim arkadaşlarımla konuşma yaparken daha sonra Cumhurbaşkanımın halka seslenerek sokağa çıkılması talimatını verince bende sokağa çıktım” dedi.

6 ay tedavi gördüm

Sabri Ünal o gecede şunları dile getirirken şöyle devam etti Ünal “Ben hemen kendimi köprüye attım baktım bir tane tank geliyordu ben giderken elime 3 tane taş aldım bu taşları tanklara attım durmadılar daha sonra tankın önene yatayım dedim ve hemen kendimi tankın önene attım, birinci tank durdu daha sonra tekrar hareket etti ve tankın boşluğundan geçti gitti, kalktığımda ikinci tankın geldiğini gördüm dur dedim ancak durmadı ve ikinci tankta üzerimden geçti ve sol elim tankın altında kaldı ve 6 ay hastanede tedavi gördüm tedavilerim devam ediyor” dedi.

Tüm devlet büyükleri ziyaret etti

Olaylardan sonra İstanbul’da tedavi görürken başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakanımız, bakanlarımız ve üst düzey yetkililer hastaneye gelerek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Bir daha olsa yine sokağa çıkalım

Gölcük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine gelen 15 Temmuz Kahramanı Sabri Ünal okul bahçesinde öğrencilere o geceyi anlatırken öğrenciler soru yağmuruna tuttu, bir öğrenci yine olsa yine yatar mısınız sorusuna Ünal “Yine olsun yine yatarım vatanım için gözümü kırpmadan yatarım, bakın yine olsun sizlerle birlikte koşarak giderim demesiyle öğrencilerden büyük alkış aldı.

 

20161107_141750 20161107_142041 20161107_143043 1-sayfaya 20161107_141457

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.