DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAL liginde Gebze ve H. Yıldız haftayı puansız kapadı

BAL liginde Gebze ve H. Yıldız haftayı puansız kapadı

3 takımla temsil edildiğimiz BAL 12’inci Grupta ligin yeni takımı Çayırovaspor müthiş çıkışı ile dikkat çekiyor. İki hafta önce deplasmanda Kırklareli Yıldırımspor’u yenen Çayırovaspor, pazar günü de grubun iddialı takımı Sultangazispor karşısında 2-0 galip geldi, ikinci sıraya yükseldi. BAL’da yer alan diğer temsilcilerimizden Gebzespor ile H.Yıldızspor ise haftayı puansız tamamladı.

BAL’da bu sezon başlarken en iddialı takımlarımız arasında yer alan, 3.Lig hedefi ile yola çıkan Gebzespor, pazar günü deplasmanda Uzunköprüspor’a 3-0 gibi farklı skorla mağlup oldu, lider Ergene Velimeşespor’un 6 puan gerisinde kaldı. Mor-Beyazlı ekip, bu hafta sahasında grubun bir diğer iddialı takımı Çorluspor ile karşılaşacak. Temsilcimiz, bu maçı kazanıp, yeniden zirve yarışında iddialı konuma gelmeye çalışacak. Ligde ikinci sıraya yükselen Çayırovaspor ise haftayı deplasmanda düşme hattındaki Tunaspor maçı ile geçirecek. Bu sezon BAL’a kötü başlayan, 5 puanla il sıralamasında en son takımımız olan Hereke Yıldızspor, geçen haftada çok büyük umutlarla gittiği Bozüyük Vitraspor deplasmanında 2-1 mağlup oldu. İki hafta öncede kendi sahasında Kartal Bulvarspor’a 1-0 mağlup olan Kırmızı-Yeşilli ekip, iki maçı puansız geçti, Gebzespor ve Çayırovaspor ile arasındaki puan farkını indirme şansını kullanamadı. Hereke Yıldızspor, bu hafta lige kötü başlayan bir diğer şampiyon adayı Edirnespor’u konuk edecek.

103752

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.