DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAŞKAN AYAZ MAHALLE BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

BAŞKAN AYAZ MAHALLE BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

 

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz önceki gün Ak Parti Başiskele İlçe Başkanı Şahin Talus ile birlikte Başiskele’nin 37 mahallesinin Ak Parti Mahalle Başkanları ile istişare toplantısında buluştu.

Ak Parti Başiskele İlçe Başkanı Dr.Şahin Talus: “ Başiskele’de sizlerle birlikte yapmış olduğumuz teşkilat çalışmaları gösteriyor ki Kocaeli’ne tüm ilçelerden öndeyiz. Başkanımız söz vermiş olduğu seçim vaatlerinin %90’ı tamamlanmış bu konuda Belediye Başkanımız Hüseyin beyi ve ekibine teşekkür ediyorum.

Her mahalle başkanından beklediğimiz mahallesine hakim olması, mahallesinde karşılaşmış olduğu eksikleri bizimle paylaşmalı ve çözüm odaklı çalışmalar gerçekleştiriyor olmak. Bu anlamda da tüm ekibimize, tüm mahalle başkanlarımıza teşekkür ediyorum, bizlerle uyum içerisinde çalışmalarını gerçekleştirdikleri için.” dedi.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz: “yaz kış demeden çalışıyoruz, geçen gün ekip arkadaşlarımızla Yeşilyurt mahallesinde bir saha ziyareti gerçekleştirdik. Gözle görülecek bir değişim var mahallelerimizde. Aydınkent mahallesinde Hayme Hatun Bayan Spor Merkezimiz gibi bir bayan spor merkezi projemiz var, ihale aşamasında. Bir yönden açılışlarımızı yapıyoruz, diğer taraftan yeni projelerimizi yapıyoruz. Kaynaklarımızı iyi değerlendiriyoruz. Kartonsan karşısınd park projemiz var, 25 bin m² alan üzerine yapılmasını planladığımız. Yaptığımız kent meydanı ve sosyal alan düzenlemelerde eski yapıları yıkmadan bir adım yapamıyoruz. Bu da doğru planlama ve şehirleşme için gelecek vaat eden bir çalışma oluyor. Bütün bu çalışmalar neticesinde bizlerle sürekli istişare eden ve işbirliği, uyum içerisinde çalışmalara katkı sağlayan siz mahalle başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Toplantıya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı da sizleri teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Ayaz’ın düzenlediği toplantıya tam katılım sağlayan mahalle başkanları toplantıdan memnun kaldılar.

2 3 4

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.