DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

BAŞKAN ELLİBEŞ MUHTARLARI DİNLEDİ

BAŞKAN ELLİBEŞ MUHTARLARI DİNLEDİ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in yönetiminde yapılan Olağan Mahalle Muhtarları Kasım Ayı toplantısı Gölcük Belediye Sanat Galerisi Çok Amaçlı toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Kemal Kahraman, Gölcük Nüfus Müdürü Ersin Aydın, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve Mahalle Muhtarları katılım gösterdi.

Kasım ayı toplantısında mahalle muhtarları sırayla söz alarak kendi bölgelerindeki sorunları, sıkıntıları, halkın istek ve taleplerini anlatarak çözüm üretilmesi noktasında görüş belirttiler. Bunun yanısıra muhtarlar, mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini, ihtiyaç görülen veya varsa eksiklikleri çözüme kavuşturulması adına Başkan Ellibeş’e ilettiler.

Başkan Ellibeş, bu geleneği göreve başladığı günden itibaren her ay düzenli olarak devam ettirerek birlikte başarmaya devam edeceğiz. Bu birliktelik içerisinde önümüzdeki süreçte de hizmetlere ve projelere devam edeceğiz.

Muhtarlarımız Belediyemizin Mahallelerdeki Temsilcileridir

Konuşmasına devam eden Başkan Ellibeş, Muhtarlarımız, mahallenin büyüğü, abisi, ablası demektir. Aynı zamanda da Belediye Başkanının dert ortağıdır. Halkın derdini bizden daha iyi bilirler. Bu anlamda zor bir görev icra eden siz muhtarlarımız, vatandaşlarımızın her sıkıntısına koşmalısınız. Biz Belediye olarak her daim sizlerin yanında olacağız.

Bu çalışmaları yaparken siz değerli muhtarlarımızın da sorunlarını, fikir ve düşüncelerini dinledikten sonra yaptığımız çalışmalarla yaşadığımız kente daha iyi hizmetlerin yapılmasını hep birlikte sağlayacağız. Siz muhtarlarımızı mahallelerinizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını belirleyip bize iletmenizden ötürü tebrik ediyorum. Sizlerin bu duyarlı davranışınız sayesinde, bir birliktelik içerisinde tüm sorunların üstesinden bundan önceki süreçlerde olduğu gibi, bundan sonra da kolayca geleceğiz. Bu vesileyle de emek veren tüm muhtarlarımıza ay ayrı teşekkür ediyorum, diyerek sözlerini tamamladı.

Gölcük’ümüzde ileride ortaya çıkabilecek plansız yapılanmaların başlamadan önüne geçmeliyiz. Bu da siz değerli muhtarlarımızın katkıları sayesinde çok daha kolay olacaktır. Bu konuda muhtarlarımıza büyük iş düşüyor. Halkın yanında olup sıkıntılarını çözüme ulaştırmalı, herkes evinin önünü temizlediği güzel ve yaşanabilir bir Gölcük’ü devam ettirmeliyiz, diyerek sözlerini tamamladı.

img_6275 img_6277 img_6278 img_6273

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.