DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

BAŞKAN ELLİBEŞ’TEN VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ’NE ZİYARET

BAŞKAN ELLİBEŞ’TEN VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ’NE ZİYARET

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Vergi Dairesi Müdürlüğü görevine yeni atanan Tacettin Turgut’u makamında ziyaret etti.

Görevinde kolaylıklar dilediğini dile getiren Başkan Ellibeş “Gölcük her açıdan çok ayrıcalıklı bir ilçe olma özelliğine sahiptir. Kocaeli genelinde tüm İlçelerde toplanan vergiler, bu kente hizmet olarak geri dönüyor. Sonuç olarak vatandaşlarımızın verdiği vergiler ile hayata geçirilen projeler planlı bir şekilde yatırıma dönüşüyor. Bu yönde başarılı çalışmalar yapan ve vatandaşlarımıza kolayıklar sunan Gölcük Vergi Dairesi Müdürlü’ğünü tebrik ediyorum”dedi.

Vergilendirilmiş kazancın Ülkemiz için büyük önem taşıdığını ve en değerli kazanç olduğunu belirten Müdür Turgut,  kentlerde toplanan vergilerin belirli bir oranı hizmet olarak vatandaşlarımıza geri dönüyor. Bu kapsamda bizler vatandaşlarımıza kolaylıklar da sunarak çalışmalarımızı en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz” dedi.

 

000017 000018 000021 000023 000012 000014

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.