DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Ömer Halisdemir gençliğimize örnek olmalıdır’’

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Ömer Halisdemir gençliğimize örnek olmalıdır’’

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi yönetimiyle bir araya geldi

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ozan Denli ve yönetimini konuk etti. Birbirinden farklı birçok konunun konuşulduğu birliktelikte Başkan Karaosmanoğlu, “15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin engellemesinde büyük bir kahramanlık örneği gösteren başta Ömer Halisdemir olmak üzere diğer şehitlerimiz ve gazilerimiz gençliğimize örnek olmalıdır” dedi.

GENÇLİK ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR YAPIN

Kocaeli Büyükşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ozan Denli de ziyarette, Başkan Karaosmanoğlu’na her hafta gençlik panelleri düzenledikleri, Kocaeli Üniversitesi başta olmak üzere “Kariyer Zirve” konferanslarıyla lise sıralarında okuyan gençlerle buluştukları bilgisini verdi. Genç konuklarıyla yakından ilgilenen Başkan Karaosmanoğlu, eğitim hayatlarının geldiği son durum hakkında gençlerden detaylı bilgi almayı da ihmal etmedi. Konuklarından gençlik üzerinde araştırmalar yapmalarını isteyen Başkan Karaosmanoğlu, iletişim teknikleri kullanarak gençleri doğru alanlara yönlendirilmeleri konusunda gerekli çalışmaların yapılması için önerilerde bulundu.

DEĞERLERİ OLAN GENÇLİK YETİŞMESİNİ ARZU EDİYORUZ

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk’ün de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, gençliğin önündeki önemli rol modellerden Ömer Halisdemir’i asla unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını da özellikle vurguladı. 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminde Özel Kuvvetler’e saldırı düzenlendiği zaman, Ömer Halisdemir’in komutanının verdiği emri yerine getirmek suretiyle darbeciyi alnından vurarak öldürdüğünü ve kendisinin de şahadete yürüdüğünü söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Değerleri olan birer gençlik oluşmasını hedefliyoruz. Darbe girişimi sürecinde gençlerimiz üzerlerine düşen görevi yerine getirdiler. Bu nedenle ne kadar gencin elinden tutar, meslek ve kariyer sahibi yaparsak, bunun yanında ahlaki değerleri koruyan bir nesil oluşturursak, ülkemizin önü daha aydınlık olur. Bizlere becerikli, üretken ve vatanperver Ömer Halisdemir gibi gençler lazım” diyerek sözlerini tamamladı.

hsnc3395 hsnc3414 hsnc3420 hsnc3392

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.