DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BİRLİK VE BERABERLİK ÖRNEĞİ SERGİLENDİ

BİRLİK VE BERABERLİK ÖRNEĞİ SERGİLENDİ

Gölcük Kadırga Tesisleri’nde bir araya geldi

Gölcük Kamu Kurumlarını Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Lütfü Yılmaz ve Yönetimi dün sabah Kadırga Tesisleri’nde kahvaltı programını gerçekleştirdi. Kahvaltı programına ilçe protokolünün yanı sıra çok sayıda davetliler iştirak etti.

Kahvaltıya yoğun katılım sağlandı

Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Lütfü Yılmaz ve Yönetimi dün sosyal dayanışma ve kaynaşma amaçlı kahvaltı programını gerçekleştirdi. Kadırga Tesisleri’nde gerçekleştirilen kahvaltı programına Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Eski Vali yardımcısı ve Gölcük Kaymakamı Mustafa Pekdemir, İlçemizin siyasi parti başkanları ve temsilcileri, STK’lar, Daire Müdürleri, Dernek Başkanları, Muhtarlar, Gölcüklü İşadamları ve esnaflar katıldı.

Kaymakam Yazıcı, “Bizlerin ortak hedefi daha güzel Gölcük”

Kahvaltı programında konuşma yapan Kaymakam Adem Yazıcı, “Gölcük Kamu Kurumlarını Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği’ni gerçekleştirdikleri sosyal dayanışma ve kaynaşma amaçlı kahvaltıları için tebrik ediyorum. Bu güzel Pazar sabahında bizleri bir araya getirdiniz. Bizlerin ortak hedefi daha güzel Gölcük. Bunun içinde hepimiz taşın altına elimizi koymak durumundayız. Bu güzel kahvaltıya katılım sağlayan siz değerli dostlarımıza ve programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Ellibeş, “Bizler her zaman siz değerli dostlarımızın yanındayız”

Başkan Ellibeş, “Sayın Kaymakamımızın da belirttiği gibi bu sabah burada çok güzel bir ortam var. Böylesine anlamlı ve güzel bir programa imza atan, Gölcük Kamu Kurumlarını Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Sayın Lütfü Yılmaz beyefendiye ve değerli yönetimine teşekkür ediyorum. Bizim ortak hedefimiz Gölcük. Bunun için Gölcük’te yapılması gerekenleri elimizden geldiğince çalışıyoruz. Bizler her zaman siz değerli dostlarımızın yanındayız. Daha güzel bir Gölcük için birlik ve beraberliğimizi korumak zorundayız. Bugün bu programa bizleri davet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyor, sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Yılmaz, “Kahvaltımızı düzenlememizdeki amacımız dayanışma ve kaynaşmayı sağlamaktı”

Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Lütfü Yılmaz, “Bugün gerçekleştirdiğimiz kahvaltı programımıza katılım sağladığınız için sizlere ve kahvaltı organizasyonunda yoğun emek harcayan yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Değerli Kaymakamımızın ve Belediye Başkanımızın da söylediği gibi güzel bir birliktelik sağladık. İnşallah bizler bu birlik ve beraberliğimiz ile Gölcükümüzü daha a güzelleştireceğiz. Kahvaltımızı düzenlememizdeki amacımız dayanışma ve kaynaşmayı sağlamaktı. Bunu başardığımızı görmek bizleri çok mutlu etti” dedi.

img_6263 img_6278 img_6284 img_6292 img_6330 img_6337

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.